Dva kroky k tomu, aby se pleť cítila jako v bavlnce

Pokud se cítíte unaveně, věnujte pozornost i tomu, jak se právě cítí vaše pleť. Dodat jí energii můžete i v jednoduchých dvou krocích. Každý má svou vlastní osvědčenou rutinu v péči o pokožku, který mu vyhovuje. Občas je však potřeba si nechat prostor i na jednoduchý relax s pomocí výživné pleťové masky a odpustit si, když vás dožene mlsná.

Použití masek přichází vhod zejména tehdy, když cítíte, že pokožka potřebuje nutně napít a zklidnit. Samozřejmě za předpokladu, že ani vám nebude vadit si vychutnat pár minut snížené fyzické aktivity. Masky na obličej doporučujeme používat také před velkými událostmi, jelikož dokáží vaši pokožku nejen zklidnit, ale také rychle rozzářit. Přinášíme vám nyní nové tipy v jednoduchých dvou krocích.

Odličovač očí a rtů bioten

Před použitím masky je důležité dobře pleť očistit. Zejména tehdy, když máte voděodolný make-up. O jemně vyčištěnou oblast očí a rtů se postará odličovač z řady Skin moisture. Tento jemný odličovač obsahuje 100% přírodní výtažek z bavlny z udržitelných zdrojů. Je navíc obohacený o prebiotika, která v této době pleť nezbytně potřebuje. Užijte si šetrné čištění v oblasti očí a příjemný pocit, který produkt po čištění zanechává na pleti. Odličovač tvoří 95 % surovin přírodního původu a je zcela vhodný i pro vegany.

Cena: 89,90 Kč/ 125 ml

Astrid maska Q10 Miracle

Novinka od Astrid, kterou ocení především dehydratovaná a unavená pleť, je textilní maska Q10 MIRACLE. Tato jednoduchá procedura vám pomůže se po namáhavém dni více uvolnit. Maska je napuštěna sérem s obsahem koenzymu Q10, který můžeme přirozeně najít v našem těle. Koenzym Q10 totiž pomáhá vracet buňkám energii, stimuluje tvorbu kolagenu a chrání před oxidačním stresem. Navíc se maska může pochlubit výtažkem z červených řas. V pleti dochází k aktivaci kolagenových vláken a výtažek se podílí na tom, aby pleť byla hebká a pevná. Výsledkem je jemnější pleť s vyhlazeným, svěžím a zdravě zářivým vzhledem.

Cena: 49,90 Kč