Nalaďte se s Cellbes na jarní vlnu ve stylu, který vám sedí

Nechte se zlákat svěžími jarními novinkami z kolekce Cellbes a přivítejte novou sezónu stylově! Kráčejte s nejnovějšími trendy a doplňte svůj šatník o nové atraktivní kousky. Na své si přijdou milovnice extravagantní i nadčasové módy. Schází vám jarní kabátek nebo bundička? Vyberte si poutavý svrchník, který dokonale podtrhne váš styl. Dopřejte svému looku módní vzpruhu v podobě barevných kousků nebo zajímavých vzorů. Co třeba roztomilé puntíky? Nebo raději dáte přednost nesmrtelnému denimu či ležérnímu cargo stylu?

Vydejte se spolu s Cellbes na cestu za udržitelným šatníkem a obohaťte svou garderobu o modely, které vznikly v souladu s přírodou. Značka nabízí oblečení až do velikosti 64, a tak si z ní vybere opravdu každá žena.

V cargo stylu

Kalhoty s kapsami se vrací do módy! A nejen ty! Kapsičky zdobí také šaty, halenky a jarní kabátky. Ležérní a pohodlné kousky v přírodních barvách si zamilujete na první pohled.

Věčný denim

Denim je módní trend, který nikdy nezestárne. Nebojte se proto zainvestovat i do jiných džínových modelů, než jsou klasické modré kalhoty.

Jarní svršky

Prošívaný kabát, elegantní trenčkot nebo ležérní bundička? Objevte novinky z kolekce Cellbes a najděte svůj vysněný jarní svrchník.

Na cestě k udržitelnosti

Myslete spolu s Cellbes na budoucnost naší planety a zařaďte do svého šatníku udržitelné módní kousky. Víte, že za loňský rok tato švédská společnost dokázala při výrobě vyprodukovat o 14 tun (11 %) méně skleníkových plynů než v roce předchozím?

Do puntíku

Vneste do svého jarního looku dávku stylového retra v podobě roztomilých puntíků. Ať už si vyberete puntíkované šaty nebo halenku, nešlápnete vedle.

Buďte vzorem

Jaro přeje barvičkám a poutavým vzorům. Popusťte uzdu fantazii a vykročte do ulic v nepřehlédnutelném designovém kousku.

Stylová jezdkyně

Patří jezdectví k vašim oblíbeným volnočasovým aktivitám? Buďte šik i v sedle v trendy outfi tu z kolekce Cellbes Equestrian.

Jarní atmosféra

Vpusťte do svého příbytku příslib jara v podobě bytových doplňků v něžných pastelových a neutrálních barvách. Inspirujte se přírodou a vykouzlete ze svého domova oázu štěstí a pokoje.

Navštivte e-shop www.cellbes.cz a vsaďte na švédskou kvalitu.