Přivítejte jaro s lehkostí přírody

Blíží se dny, na které se všichni asi už moc těšíme. Vše bude vzkvétat a příroda se bude obnovovat. Stejně tak se může cítit i vaše pleť!

To poslední, co se vší pravděpodobností po tak náročném období a zimě chceme, je příliš složitá příprava pokožky obličeje na přechod do jara. V tomto ročním období je proto nezbytné nezaspat příležitost a pomoct své pleti v šetrném návratu do normálu. Toho snadno dosáhnete využitím přírodních složek už obsažených v kosmetických produktech, které tuto práci udělají za vás. Příroda je zkrátka geniálně promyšlená! Vybrali jsme pro vás 2 top produkty, se kterými si příchod jara na 100 % užijete.

Bioten Krémový peeling s meruňkovými jadérky

Peelingový krém z řady SKIN MOISTURE obsahuje 94 % surovin přírodního původu, z toho 100% med a najemno drcená meruňková jádra. Med je přímo nabitý složkami prospěšnými pro vaši pokožku, zvláště pokud máte akné nebo ekzém. Med také urychluje hojivé procesy kožních buněk. Navíc přirozeně pomáhá s exfoliací pokožky, což znamená, že dobře odstraní suchou, matnou pokožku. Peeling je navíc obohacený o prebiotika. Účinně čistí póry, jemně odstraňuje kožní maz a odumřelé buňky z povrchu pokožky. Tento peeling je tedy zcela vhodný pro normální a kombinovanou pleť.

Cena: 99,90 Kč/ 150 ml

Astrid Mandlový výživný krém

Almond care denní a noční krém v jednom zjemňuje, posiluje a hloubkově vyživuje suchou a velmi suchou pleť. Je to právě složení obohacené o mandlový olej, které pomáhá zajistit výživu a zvláčnění pleti. Mandlový olej už po staletí spolehlivě chrání suchou a velmi suchou pleť, poskytuje jí dokonalý komfort a zanechává ji bez pocitu pnutí. Navíc vitamin E v mandlovém oleji může pomoci snížit poškození kůže způsobenému expozicí UV záření. V kombinaci s vysoce účinným hydratačním komplexem HYDROVITON® Plus přispívá k udržení optimální hladiny hydratace v pleti a zanechává ji sametově jemnou a pružnou.

Cena: 69,90 Kč / 50 ml