Snové symboly: Lvice ve snu je nejlepší rádkyní pro snící ženu

Lev je považován za krále zvířat. Jeho hlavním úkolem je chránit smečku. Své teritorium si vymezuje řevem, který se nese až do vzdálenosti 8 km.  Co však může znamenat, když se zjeví ve snech? Nač nás asi upozorňuje, nač připravuje, k čemu nabádá? Pro správný výklad snové symboliky nám vždy pomůže ujasnění si, co o lvech víme, ale i to, co nám utkvělo v paměti, i když si to ihned nevybavíme. Důležitou roli také hraje náš věk, ale i naše pohlaví.

Již Nostradamus vnímal lva ve snu jako vítěze, krále, ale za určitých okolností i jako tyrana. Přátelství se lvem vnímal jako velké přátelství v životě, které nemáme brát jako samozřejmost. My se však zaměříme na lvici jako nejsilnější ženský symbol.

Lvice s mláďaty vždy nabádá k ukončení hádek a sporů i těch, které jsou letité. V soudní pří je výhodnější se pokusit o mimosoudní vyrovnání. Pokud si lvice s mláďaty hraje, značí pro ženu těhotenství. Zaútočí-li lvice na oběť, je možné očekávat úspěch v podnikání.

Lev a lvice, umístění ve zvěřinci, předpovídají úplné ponížení. Boj mezi dvěma lvicemi je často předzvěstí, že se blíží nepřítel rodiny, někdo, kdo ji chce poškodit jakýmkoli způsobem, za jakoukoli cenu.

Lví mláďata jsou předzvěstí dobrých podnikatelských (projektových) výsledků. Pobíhající lvíčata jsou znakem změny sexuálních preferencí.

-lž-