Léto budiž pochváleno: sandály, pantofle a žabky

S létem máme spojené sandály, pantofle a žabky. Těšit se můžeme na modely v jemných pastelových odstínech, jako je mátová a šeříková, ale chybět nebudou ani výraznější barvy – sytě červená, žlutá a modrá. K letní módě se skvěle hodí trendy bílé podešve a platformy s detaily z přírodních materiálů. Chybět nebudou pestrobarevné vzory a těšit se můžete i na batiku

Pantofle z nové kolekce DEICHMANN zdobí nápadné přezky, hranaté i kulaté, malé i velké, decentní stříbrné i zářivě zlaté – ale všechny nepřehlédnutelné. Různé varianty proplétání a jemné barvy nás naladí na letní vlnu.

Páskové sandály budou zdobit štrasové kamínky nebo metalické detaily. Velké téma představují celobílé modely, které ozvláštňují aplikace ve vzhledu lýka, korkové detaily nebo kamínky.

Žabky budeme v této sezóně milovat především pro jejich zdobnost – mušličky, třpytivé kamínky, hravé proplétání… to jsou detaily, kterým nedokážete odolat!

Top trendem budou chunky sandály, které váš letní look ozvláštní špetkou napětí. Vyznačují se tmavými barvami, masivními podešvemi, podpatky a širokými pásky v hnědé, černé nebo bílé barvě. Skvěle budou vypadat v kombinaci s něžnými letními šaty nebo sukní v midi délce.