Letní doplňky: Bez slamáků by to nešlo

Absolutní must-have budou slamáky nejrůznějších tvarů a barev. Skvěle budou vypadat se splývavými materiály, ať už půjde o šaty v boho stylu, nebo oblíbené culottes.

K létu patří také pestrobarevné kšiltovky. Nosit se budou především decentní modely v béžové, šedé nebo olivově zelené barvě, ale v nové kolekci najdete i mnohem odvážnější kombinace, například svítivě růžovou, tyrkysovou nebo černou s transparentním kšiltem. Ať už zvolíte kteroukoliv, budete vypadat skvěle.

A zapomenout nesmíme na kloboučky typu bucket neboli staré známé rybářské čepice. Nosit se budou jako stylový doplněk k sukním či šatům a saku.

Něžná, elegantní, přirozená – přesně taková je kolekce jaro/léto od společnosti DEICHMANN. Vyznačuje se oslnivou bílou barvou, decentními pastelovými odstíny a použitím přírodních prvků, jako je lýko nebo mušličky. S novými modely se tak zaručeně začnete těšit na léto, slunce a moře.

Nepřehlédnutelné budou mimo jiné nápadné detaily v podobě přezek, kamínků, metalických detailů a holografických aplikací. Milovníky hippie stylu a barev potěší letní espadrilky, sandály a tenisky s batikovaným vzorem.