DEICHMANN: Divoké, roztomilé a hravé: děti!

Rozzářené dětské oči jsou zaručeny! Modely pro nejmenší hýří barvami a aplikacemi. Pro dívky jsme si připravili modely v něžných pastelových barvách, jako je růžová, modrá nebo šeříková. Díky třpytivým metalickým aplikacím a nášivkám v podobě zvířátek a srdíček si určitě najdou své místo nejen v dětském pokoji.

Chybět nesmí motivy nejrůznějších druhů ovoce a květin, stejně jako flitry. Malé parádnice, které chtějí být jako maminka, v kolekci najdou modely inspirované dospělou módou. Zdobí je například holografické aplikace nebo štrasové kamínky. Pro ty úplně nejmenší doporučujeme kotníkovou obuv v růžové barvě, případně oblíbenou variantu se srdíčky.

Na hraní i na běhání budou perfektní tenisky, sandály a polobotky v pastelových odstínech a v barvách duhy, které budou nejen skvěle vypadat, ale také optimálně chránit malá chodidla.

A nesmíme zapomenout na trend, který si oblíbili stejným dílem chlapci i dívky: zářivé a lehoučké slip-ony. Chlapci budou vybírat z rozsáhlé nabídky tenisek, polobotek a sandálů v tlumených barvách, jako je hnědá, béžová, šedá, modrá nebo sytě červená. Těšit se ale můžou také na roztomilé aplikace v podobě medvídků a hvězdiček i na výrazné neonové barvy, zejména zelenou a oranžovou.Sandály doplní, stejně jako u dospělých, profilované podešve, které pro dítě oceníte nejen na hřišti.