Veselé Velikonoce s vajíčky, zajíčky a balíčky od Albi

Většina z nás se už nemůže dočkat příchodu jara a dnů, kdy se po Velikonocích opět (snad) potká se svojí rodinou. Jistě už dnes přemýšlíte, čím udělat radost malým koledníkům. Osvědčené jsou tradiční čokoládové dárky, jakými jsou čokoládová vajíčka a zajíčci.

V Albi pro letošní svátky připravili například veselé velikonoční stříšky, ve kterých jsou ukryta chutná čokoládová vajíčka z mléčné čokolády plněné mléčným krémem a balené v tradičních barevných fóliích. Máte-li připraveno více dárků nebo budete muset koledníčkům letos poslat balíček poštou či kurýrem, pak jej můžete rychle a jednoduše zabalit do praktických sáčků v moderním designu se stahovací textilní stuhou.

Velikonoce jsou nejvýznamnějším pohyblivým křesťanským svátkem. Zmrtvýchvstání Ježíše Krista připadá na první neděli po prvním jarním úplňku po rovnodennosti. Letošní jaro započne 20. března v 10 hodin a 37 minut. Velikonoční neděle tedy připadá na 4. dubna a Velikonoční pondělí oslavíme 5. dubna 2021. Pravoslavné Velikonoce připadají až na neděli 2. května.