Sportmax v kolekci podzim zima 2021 oslavuje ženství

Kolekce Sportmax pro podzim/zima 2021 propojuje několik dekád, čerpá svoji výjimečnost z toho, co se již jednou osvědčilo. Klasika s progresivním pozvednutím a moderním nádechem si vás získá. Prolínání sedmdesátek, renesance, proužky i hippie v zářivých barvách či s efektem batiky v rozvolněných siluetách z vás udělá bohyně podzimu.

Nejnovější kolekce je sice rozvolněná, ale klade důraz na specifické rysy, které potvrzují svobodu ženy, její opravdovost a odvahu, se kterou je ochotná překročit běžné normy a překonávat předsudky, stíny zažitých stereotypů. Některé modely jsou zajímavě doplněny o typické pánské prvky, jiné jsou zajímavou kombinací s průhlednými kusy.

Podzim a zima 2021 je sice čas, který si s ohledem na aktuální dění, nedokážeme vlastně ani představit… Právě proto kolekce odráží zajímavým způsobem touhu po společenském životě, dává naději, která nás opět přiblíží k otevírajícím se dveřím starých časů, kdy si můžeme vybrat večírek, na který se vydáme. Koncept značky ženy jednoznačně posouvá vpřed díky zajímavým prvkům jednotlivých dekád. Kůže, pleteniny z mohéru i flanel v nejrůznějších délkách a zpracování dávají možnost výběru, najít si to své.