Představujeme vám aktuální kolekci šněrovacích polobotek Deichmann

Jaro je tady co nevidět, a brzy nastane čas odložit do botníků kozačky a válenky, a nahradit je jarnějším modelem. Co si však obout do proměnlivého nevyzpytatelného jarního počasí, kdy kozačky jsou pasé a na otevřenou obuv je příliš brzy?

Dobrou volbou jsou tenisky, ale nehodí se pro každou příležitost. Pokud potřebujete vypadat elegantně, zvolte nestárnoucí klasiku – šněrovací polobotky, ale jaké modely budou tuto sezónu nejvíc trendy? Jednoznačně barevné! Přivítejte jaro v něžném ženském outfitu, který doladíte minimalistickými polobotkami ve svěžích pastelových barvách. Dáte přednost romantické pastelově růžové nebo sofistikované mátově zelené?

Pokud jsou na vás tyto odstíny příliš přeslazené a oblékáte se spíš do neutrálních a tmavších tónů, sáhněte po šněrovacích polobotkách v tmavě modré, šedé nebo černé barvě. Kromě jednoduchých modelů s decentním prošíváním jsou opět v kurzu i polobotky na pevné profilované podešvi s výrazným „horolezeckým“ šněrováním. Dopřejte svým chodidlům pohodlí a vyberte si stylový model, který využijete jak do práce, tak na procházku městem.