Jednoduchá, víceúčelová a veganská péče pro sebevědomě přirozenou krásu

Minimum úsilí a maximální efekt pro pleť! Taková je žhavá novinka NUDESKIN od NUDESTIX. Jde o prestižní čtyřkrokový program péče o pleť s vysoce výkonnými organickými složkami, který byl vyvinut na základě nejnovějších dermatologických poznatků.

Přípravky NUDESKIN jsou nabité zdravou dávkou přírodních ingrediencí, které čistí, vyhlazují, tonizují a hydratují pleť. Všechny produkty jsou stoprocentně veganské a bezlepkové, neobsahují syntetické vůně, parabeny ani sírany a nejsou testované na zvířatech. Navíc jsou genderově neutrální a vhodné pro všechny věkové kategorie i typy pleti.

"Produkty NUDESKIN zpomalují proces stárnutí, zároveň pleť regenerují a chrání před zánětlivými procesy," vysvětluje renomovaný MUDr. Jason Emer, který všechny produkty pomáhal vyvinout i testovat. "Přípravky NUDESKIN dodají pleti okamžitou hydrataci, zároveň ji rozzáří a nechají vyniknout její bezprostřední krásu. Těší mě, že jsem mohl přispět svými zkušenostmi a promítnout své bohaté znalosti právě do těchto přípravků," dodává ještě dermatolog s tím, že přípravky NUDESKIN jsou založeny na přírodních recepturách a ingrediencích, které jsou pro pokožku snadno vstřebatelné a zcela přirozené, tudíž je dokáže plně využít. "Používání NUDESKIN zaručí, že bude vaše pleť na první pohled zdravá, zářivá a na dotek hebká."

Přípravky NUDESKIN fungují ve čtyřech krocích:

Čištění

Citrus Clean Balm & Make-Up Melt Jedinečný balzám s obsahem výtažků z citrusů, veganských éterických olejů a olejem z šípků, který v jediném kroku zajistí hned čtyři důležité činnosti:

  • odstraní make-up,
  • zbaví pleť nečistot,
  • zjemňuje,
  • zanechá pleť zářivě jasnou.

Citrus Clean Balm & Make-Up Melt, 60 ml: 742,- Kč | 28 EUR

Gentle Hydra-Gel Face Cleanser je nepěnivý gel, který po smíchání s vodou odstraňuje make-up a jemně, bez drsných abraziv a syntetických látek, čistí pleť od veškerých nečistot. Díky výtažkům z bergamotu, přírodním AHA kyselinám a dalším aktivním veganským látkám zklidňuje pleť, mírní její podráždění, sjednocuje, hydratuje a zanechává ji dokonale hladkou. Je vhodný i pro tu nejcitlivější pleť.

Gentle Hydra-Gel Face Cleanser, 70 ml: 477,- Kč | 18,- EUR

Vegan Bamboo-Derived Cleansing Cloths

Bambusové ubrousky, které jsou napuštěné výtažkem z citronové trávy a jsou speciálně vyvinuté pro perfektní vyčištění pleti od make-upu a nečistot zvenčí. Ubrousky jsou vyrobené z ekologických bambusových vláken, která jsou velmi pevná, přesto však biologicky zcela odbouratelná.

Vegan Bamboo-Derived Cleansing Cloths, 60 ks (10 x 15 cm): 689,- Kč | 26,- EUR

Vyhlazení

Lemon-Aid Detox & Glow Micro-Peel je domácí chemický peeling, který detoxikuje póry, zbavuje přebytečného mazu a nečistot. Díky peelingovým účinkům enzymu papainu se postará o dokonalé vyhlazení struktury pleti a také o její sjednocení. Kromě toho tento kosmetický superhrdina obsahuje výtažky z granátových i běžných jablek, olej z citronové kůry a vitamín C, čímž stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu, a po jeho použití tak pleť zůstává pružná a zářivá.

Lemon-Aid Detox & Glow Micro-Peel, 60 ml: 742,- Kč | 28,- EUR

Tonizace

5% Citrus Fruit & Glycolic Glow Toner je vyroben z 3% kyseliny glykolové a 2% komplexu ovocných kyselin. Tato jedinečná kombinace se postará o hloubkové vyčištění pórů, okamžitou tonizaci a také o rozjasnění pleti. Zároveň přípravek urychluje proces obnovy buněk, čímž vydatně přispívá k vyhlazení pleti. Výsledkem je pak mladistvá, vyživená a na první pohled vitální pleť se zpevněnými konturami a hladkou strukturou.

5% Citrus Fruit & Glycolic Glow Toner, 95 ml: 610 Kč | 23,- EUR

Hydratace

Citrus-C Mask & Daily Moisturizer lze použít jako noční masku, denní krém nebo také jako perfektní základ pod make-up. Obsahuje vysoký podíl veganských aktivních látek, včetně fermentovaného oleje Yuzu a extraktu z kurkumy, které se postarají o hloubkovou a dlouhodobou hydrataci. Kromě toho přípravek stimuluje tvorbu kolagenu, pomáhá snižovat záněty a zanechává pleť hladkou, svůdně hebkou a zářivě zdravou.

Citrus-C Mask & Daily Moisturizer, 60 ml: 822,- Kč | 31,- EUR