Oblečte svou pleť do pečujících BB a CC krémů

Hladká a sjednocená pleť, která září přirozenou krásou a zdravím. Přesně taková bude vaše tvář po použití Erborian Hero Products. Tedy BB a CC krémů s jedinečným složením založeným na staletých východních recepturách a nejnovějších kosmeceutických výzkumech.

Proč se spolehnout na Erborian

"Díky originálním recepturám můžeme vytvářet produkty, které mají jemnou texturu, unikátní vůni, a hlavně v sobě kombinují několik účinných složek, takže jejich síla je zcela výjimečná," vysvětlují zakladatelé značky s tím, že veškeré přípravky Erborian obsahují minimum konzervačních látek a jsou zcela bez parabenů. Jak samotné produkty, tak ani jejich jednotlivé složky nejsou navíc testovány na zvířatech a jediná živočišná součást, kterou lze v některých výrobcích najít, je med. Přesto, že Erborian je korejská značka a její uvedení na čínský trh by tak bylo snadné a firmě by pravděpodobně přineslo značný zisk, její majitelé se rozhodli, že z mnoha etických důvodů v této zemi své produkty distribuovat nebudou.

Kdy použít BB a kdy CC krém

  • BB, neboli Blemish Balm - je spojením pleťového krému a lehkého make-upu. Kromě zakrytí drobných nedokonalostí pleti je také obohacen mnoha důležitými složkami, které se postarají o hydrataci i výživu pokožky a zpomalují proces stárnutí.
  • CC, neboli Color Correcting - je také spojením výživného a hydratačního krému na obličej a lehkého make-upu. Narozdíl od BB však poskytuje důkladnější krytí, a tudíž se od něj dá očekávat i trochu hustší textura.

Jednoduše řečeno CC krém se hodí užívat ve dnech, kdy potřebujete skrýt více nedokonalostí.

Erborian Hero Products pro svůdně hebkou pleť

ERBORIAN BB CRAYON - BB krém v tužce

BB Crayon je multilíčidlo, které lze používat jako korektor, základ pod oční stíny nebo místo make-upu. Má lehkou texturu a složení založené na magických účincích ženšenu. Po jeho použití zůstává pleť sjednocená, vyhlazená a také hydratovaná. Díky kompaktnímu balení se hodí na cesty.

ERBORIAN BB CRAYON AU GINSENG, 3g: 799,- Kč.

ERBORIAN BB CRÈME - BB krém

Unikátní BB krém je založen na výtažcích ženšenu, které pleť vitalizují, redukují jemné vrásky, a navíc působí proti hyperpigmentaci. Krém má vysoce hydratační složení a lehkou nemastnou texturu. Po jeho použití je pleť viditelně jemnější, hladší, přirozeně krásná a smyslně hebká. BB krém Erborian je k dostání ve třech barevných variantách: Doré - tmavá, Nude - neutrální, Clair - světlá.

ERBORIAN BB CRÈME, 45 ml: 1.199,- Kč.

ERBORIAN BB EYE TOUCHE PARFAITE - BB oční krém a korektor

Vyživující, avšak lehká krémová péče rozjasní a osvěží okolí očí. Krom toho výrazně redukuje tmavé kruhy pod očima a vrásky, zpevňuje jemné linie a kontury v oblasti očí. Obsahuje koenzym Q10, který má zcela unikátní antiagingové a hydratační vlastnosti. Výtažky z droždí se postarají o snížení otoků a díky SPF 25 chrání před slunečním zářením.

ERBORIAN BB EYE TOUCHE PARFAITE, 15 ml: 899,- Kč.

ERBORIAN BB SHOT MASK - Rozjasňující maska

Plátýnková rozjasňující maska s obsahem jedinečných hydratačních složek dodá pleti okamžité osvěžení a zanechá ji bezchybně hladkou. Díky celulózovým vláknům navíc pokožku obličeje zpevní a viditelně rozzáří. Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

ERBORIAN BB SHOT MASK, 14 g: 299,- Kč

ERBORIAN CC CREAM - CC krém

Dokonalá kombinace hydratačních a krycích složek se postará o dlouhodobé vyživení pleti a zároveň o její sjednocení. Přípravek významně zpomaluje proces stárnutí a po jeho použití je pleť nádherně hladká a rozjasněná. Díky ochrannému faktoru SPF 25 navíc poskytuje ochranu před slunečním zářením. CC krém Erborian je k dostání ve třech barevných variantách: Doré - tmavá, Nude - neutrální, Clair - světlá.

ERBORIAN CC CREAM, 15 ml: 599,- Kč

ERBORIAN CC RED CORRECT - CC krém pro zakrytí zarudnutí pleti

Kromě vydatné hydratace a výživy, CC krém Red Correct perfektně kryje zarudnutí pokožky a drobné jizvičky. Přípravek má výjimečně jemnou texturu, která pleť nezatíží a zanechá ji jemnou, sjednocenou a přirozeně zářivou.

ERBORIAN CC RED CORRECT, 45 ml: 1.199,- Kč.

ERBORIAN CC EYE - Oční CC krém

Díky jedinečné kombinaci korejských bylin má tato jemná péče unikátní blahodárné účinky na oční okolí. Po použití očního CC krému je pleť jednak hydratovaná a vyživená, a také viditelně rozjasněná. Krom toho přípravek obsahuje ochranný faktor SPF 20, tudíž pleť chrání před slunečními paprsky a zpomaluje tak proces stárnutí.

ERBORIAN CC EYE, 10 ml: 899,- Kč.

ERBORIAN CC DULL CORRECT - Oživující CC krém

CC Dull Correct je chytrou směsí fialových pigmentů, které okamžitě působí na vyvážení mdlé pleti a mikro perliček, jež odrážejí světlo, oživují pleť a zanechávají ji jasnější. Přípravek je obohacen o extrakt z lékořice, známý svými unikátními antioxidačními a zároveň zpevňujícími vlastnostmi. Po použití tohoto oživujícího CC krému zůstává pokožka hydratovaná a na první pohled krásná.

ERBORIAN CC DULL CORRECT, 45 ml: 1.199,- Kč.