Tekuté valentýnské dárky mohou kápnou do noty jemu i jí

Jak asi letos oslavíte Valentýna? Nic tradičního, jako je večerě, úchvatný koncert či divadelní představení nebo kino, se zvolit nedá... Věnujte tedy na tento svátek svému partnerovi raději tekuté potěšení, které se nezkazí a můžete si ho společně vychutnat kdykoliv během roku – ať už v jeho čisté podobě, tak ve formě oblíbeného drinku. Třeba vám dobrá lahvinka kápne do noty už při valentýnské večeři v soukromí domova, při níž se spolu naučíte vytvářet osvěžující koktejly.

Amundsen Deep Blue

Aktivuj 6. smysl s Amundsen Deep Blue! Unikátně jemná, 6x destilovaná vodka, filtrovaná přes aktivní uhlí – ať už samotný, v ověřené kombinaci s džusem, nebo ovocnými sirupy bude Váš valentýnský večer 6x intenzivnější!

Objem: 0,5l
Doporučená cena: 249,90 Kč

Captain Morgan Original Spiced Gold

Nejprodávanější jamajský rum Captain Morgan Spiced Gold vyniká vyváženou chutí kvalitního rumu a kořenitého charakteru s výraznými tóny skořice a vanilky. Jeho nejlepší přítel se zdá být cola, ale zkoušeli jste Captain Morgan namíchat s jablečným džusem? Tato kombinace příjemně potěší i ve své horké podobě.  

Objem: 0,7l
Doporučená cena: 299,-  Kč

Legendario Elixír

Rumový Elixír z prosluněné Kuby vás pošimrá na jazyku a zahřeje u srdce. Za jeho osobitou chutí stojí macerace argentinských rozinek, které v blendu kvalitních rumů leží více než měsíc, a po vylisování se šťáva vrací zpět do rumu. Díky tomu vyniká Legendario Elixír sladkými tóny karamelu, výraznou chutí sušeného ovoce a sametovou jemností. Jeho charakter si vychutnáte jak při pokojové teplotě tak po namražení. Skvěle chutná na ledu se zástřikem pomerančovou kůrou, s tonicem anebo v kombinaci s kávou.

Objem: 0,7l
Doporučená cena: 569,-  Kč

Jim Beam Honey

Lídr mezi bourbony Jim Beam loni oslavil již 225. výročí. Typickou dřevitost bourbonu v Jim Beam Honey zjemňují medové tóny, díky čemuž se stává oblíbeným nápojem i u žen. Lahodné spojení s jablečným džusem může skvěle doprovodit valentýnské menu a osvěží i kdykoliv během roku.

Objem: 0,7l

Doporučená cena: 335,- Kč

Maker’s Mark

Každá láhev je originál. Ruční pečetění je jen zlomek řemeslné práce a péče, kterou v palírně Maker’s Mark po řadu generací od roku 1943 tomuto ušlechtilému bourbonu věnují. Výjimečnost tkví v jemnosti bourbonu, které docílili zakladatelé vyváženým poměrem poměr kukuřice, ječmene a ozimé pšenice.

Objem: 0,7l
Doporučená cena: 869,- Kč