A Beautiful Story: šperky, které mění životy

„S příběhem” se stalo snad nejpopulárnějším marketingovým obratem a jeho význam se tím poněkud vyprázdnil. Některé produkty ale skutečně krásný příběh mají a nebojí se ho vetkat ani do svého názvu. Značka A Beautiful Story každým svým šperkem a přáníčkem vypráví příběh nepálských rodin, které díky ní dostaly šanci na důstojný život. Krásný dárek z lásky nebo jen tak pro radost seženete na etikbutik.cz.

Značka A Beautiful Story se zaměřuje na ruční výrobu šperků, papírových přáníček i kombinací obojího. Dárkové sady s náramkem obsahují přáníčka, kterými můžete vyjádřit lásku partnerovi nebo třeba povzbuzení kamarádce.

Náramek s přáním A Beautiful Story, na EtikButik.cz: 320 Kč.

Příběh značky A Beautiful Story se začal psát v roce 2006, kdy se Holanďanka zamilovaná do Nepálu rozhodla zachránit místní krachující továrnu na stříbro. Obnovila výrobu šperků, aby zaměstnanci nepřišli o práci. A nejen to. Značka věří, že jednotlivec se může skutečně rozvíjet jen tehdy, když se nemusí obávat o naplnění svých základních potřeb. Proto zaměstnance odměňuje tak, aby mohli nejen zaplatit bydlení, jídlo a zdravotní péči, ale také dokázali našetřit a zajistit svým dětem kvalitní vzdělání. Výroba šperků aktuálně dává práci 125 zaměstnancům přímo v Nepálu a cílem je dát šanci na důstojný život tisícovce lidí. Nákupem milého dárku můžete této misi pomoci i vy.

Prstýnky mají v lidském životě speciální význam. A Beautiful Story je vyrábí ze stříbrných korálků navlečených na pružné šňůrce, takže se nemusíte bát, že byste pořídili špatnou velikost. Věříte v sílu drahých kamenů? Vyberte si podle toho, jakou energii chcete, aby šperk obdarovanému přinesl. Kartička, na které je prstýnek připevněný, vám poradí.

Dámský prsten "Sparkle Black Onyx Silver Ring", na EtikButik.cz: 660 Kč.

Nejen na Valentýna potěší drobný šperk ve tvaru srdce, například brož vyrobená z postříbřené mosazi. Srdce symbolizuje lásku ve všech podobách.

Zlatá brož "Brooch Heart Gold", na EtikButik.cz: 400 Kč.

Dámský náramek "Bloom Moonstone Gold Bracelet", na EtikButik.cz: 530 Kč