Mirka Talavašková doporučuje, aby se žádná žena nebála být svá je, i když ji to odlišuje

Projekt módní návrhářky Mirky Talavaškové představuje jedinečný příběh o čisté kráse objevené v různých kulturách. Na pomyslný piedestal přitom staví ženu, její osobnost, její kreativitu i touhu po sebevyjádření. Módní značka Talabaya kombinuje rafinovanost, nadčasovost a všestrannost. Vytváří tak oděvy, které jsou nejen estetické, ale také praktické.

Značka Talabaya se vyznačuje minimalistickým designem inspirovaný jinými kulturami, který se však i přes svůj estetický vzhled dá velmi jednoduše kombinovat s elegantními i sportovními doplňky. Samozřejmostí jsou kvalitní materiály a zpracování, které se snoubí s udržitelností a kvalitou módního kousku. Jelikož modely působí nadčasovým designem nemusíte se bát, že Vám vyjdou z módy. V nabídce této značky naleznete nejen modely na míru, ale také stávající kolekce, které je možné objednat přes Talabaya E-SHOP.

Kolekce Number 5, je v pořadí již pátou kolekci Talabaya a jedna její část je zaměřena na sportovně elegantní vzhled, který je reakcí na dnešní komplikovanou dobu, kdy pracujeme z našich domovů, ale přesto potřebujeme vypadat upraveně nejen kvůli videokonferencím, ale především kvůli sobě.

Talabaya nabízí možnost si model zkusit, po domluvě, osobně v ateliéru Talabaya v Praze.

www.talabaya.com