Luxusní přírodní kosmetika Yage Organics představuje nová pleťová séra

Liftingové sérum s kolagenem a peptidy HELLO BEAUTIFUL, je přírodní omlazující sérum, které vaši pleť chrání proti škodlivému UV záření a modrému světlu. Toto hedvábné sérum zmírňuje výskyt jemných linek a vrásek a zrychluje tvorbu kolagenu a glusosaminu v pleti.

Základ tohoto jedinečného séra tvoří hydroláty z růže, geránie a levandule. Brusinka bohatá na antioxidanty a protizánětlivý a omlazující olej z opuncie se zde mísí se specialistou na vyhlazování vrásek, africkou léčivou rostlinou bulbine a lupinovými peptidy, které dokáží v pleti aktivovat tvorbu vysoce kvalitního kolagenu. Extrakt z oddenku z madagaskarské rostliny motýlovec, zajišťuje několikaúrovňovou ochranu před znečištěním. Díky tomu je pleť chráněná před škodlivým UV zářením, modrým světlem, elektrosmogem a smogem z měst. Sérum dále obsahuje zelený čaj, kopřivu, červené řasy a přesličku, které jsou bohaté na antioxidanty a dodají pleti extra porci vitamínů, minerálů a hydratace. Maximální pozornost byla věnována i výběru emulgátoru, který je na bázi přírodního lecitinu. V séru najdeme ještě mandarinku, pomeranč, neroli, levanduli i vzácnou slaměnku. Vše energeticky ošetřeno a zesíleno vysokými vibracemi ametistu.

Noční exfoliační sérum s ovocnými AHA kyselinami TWINKLE STAR, odstraňuje odumřelé kožní buňky, hydratuje, tonizuje a projasňuje pleť. Sérum obsahuje citrón, borůvku, papáju, cukrovou třtinu a pomeranč, které pleť krásně rozzáří. Základem séra jsou opět hydroláty z růže, geránie a levandule. V séru je použitá patentovaná fermentovaná multimolekulární kyselina hyaluronová, která zaručí liftingový efekt do 30 minut a v kombinaci hydrolyzáty i dokonalou hydrataci. Během prvních 14 dnů aplikace séra můžete pociťovat jemné štípaní, které časem vymizí, jak si pleť na ovocné AHA kyseliny bude postupně zvykat. Toto sérum je ideální pro mdlou, unavenou ale také aknotickou a mastnou pleť. Zesvětluje pigmentové skvrny a stahuje póry. Tento produkt je energeticky ošetřený a zesílený vysokými vibracemi křišťálu.

Cena séra Hello Beautiful: 3300,- Kč / 30 ml skleněná lahvička s pumpičkou

Cena séra Twinkle Star: 2699,- Kč / 30 ml skleněná lahvička s pumpičkou

Více informací: www.yageorganics.cz