Hydratační péče o rty s vanilkou a vodním melounem ve speciálním valentýnském balení

Darujte letos své milé speciální valentýnský dárek, který ji opravdu potěší. Pokud váháte, co by to mělo být, pak máme pro vás tip – valentýnský set luxusní péče o rty Lip Balm Duo: LIP – LOCKED od Grown Alchemist.

Exkluzivní balíček Lip-Locked obsahuje dva balzámy na rty s příchutí vanilky a melounu, obohacené o vitamíny a antioxidanty, které jsou důležité  pro hydrataci a hladké a pružné rty. Duo v červené barvě tvoří dokonalý pár, jeden do kabelky a druhý do koupelny.

LIP- LOCKED

Valentýnské duo hydratačních balzámů na rty LIP - LOCKED:

Balzám na rty s příchutí melounu a vanilky pečuje o rty a chrání je před vnějšími vlivy. Melounový extrakt zbavuje rty suchosti, bambucké máslo a jojobový olej je zase důkladně vyživují a zvláčňují.

Díky olejům ze sladkých mandlí a šípků, budou rty hladké, jemné a intenzivně hydratované.

Cena: 585 Kč

Filozofie zdravé krásy stojí za každým produktem Grown Alchemist. Není tedy divu, že veškeré receptury jsou schváleny Cosmos a certifikovány ACO. Grown Alchemist své přípravky ani jejich přísady nikdy netestuje na zvířatech. Obaly jsou vyrobeny ze skla nebo tvrzeného prémiového PET, jednoho z nejlépe recyklovatelných materiálů na světě. Tyto obaly mimo svou ekologičnost zaručí, že přípravky zůstanou stejně kvalitní, zdravé a účinné jako v den, kdy byly vytvořeny.