Vánoční balíčky Annabelle Minerals

Annabelle Minerals si pro vás připravila dárkové vánoční balíčky. Využijte limitované edice a nakupte dárky na poslední chvíli.

Dárkové sady můžete vybírat podle typu pleti

  • GLOW XMAS: Stay Essential, Pretty Glow, Diamond Glow (sada obsahuje multifunkční olej pro zralou pleť, transparentní rozjasňující pudr a minerální rozjasňovač)
  • FRESH XMAS: Stay Pure, Pretty Neutral, Rose (sada obsahuje multifunkční olej pro problémovou a mastnou pleť, Primer a tvářenku v odstínu Rose)
  • CALM XMAS: Stay Calm, Pretty Matte, Peach Glow (sada obsahuje multifunční olej pro citlivou a suchou pleť, transparentní matující pudr a minerální tvářenku v broskvovém odstínu)

Cena vánočního balíčku: 759 Kč

K zakoupení na: www.annabelleminerals.com/cz

Multifunkční oleje čisté zelené složení

Žádné konzervační látky nebo zdraví škodlivé složky, pouze kvalitní přírodní oleje. Vhodné i pro problematickou pleť.

Olej pečuje nejen o vaši pleť, ale i o tělo či vlasy. Není nad to, když vám jedna lahvička nahradí deset dalších.

Inovativní produkt z vysoce kvalitního kokosového, arganového nebo hroznového oleje ve skleněných lahvičkách.

Využití: jako pleťové sérum, odličovač make-upu, na konečky vlasů, lze ho přimíchat do běžného krému na obličej, na suchou nehtovou kůžičku...

Tři druhy:

Stay Essential pro zralou pleť s prvními známkami stárnutí. Vyživuje a hydratuje unavenou pleť a vrací pokožce pružnost, lesk a energii.

Stay Calm pro pleť, která je často napnutá, suchá, citlivá a dehydratovaná. Důkladně odstraňuje líčení, hydratuje, zklidňuje pleť a chrání jemné kapiláry před popraskáním.

Stay Pure pro problémovou, mastnou pleť se sklony k akné a ucpaným pórům. Efektivně, ale jemně odstraní i voděodolné líčení. Zklidňuje, vyživuje a hydratuje pleť a zabraňuje jejímu vysoušení.

Složení olejů:

Arganový olej- silně antioxidační efekt, hloubková hydratace a výživa.

Olej z hroznových pecek - působí jako antioxidant, zpomaluje proces stárnutí pleti. Kokosový olej - hydratuje, bojuje proti vráskám a stařeckým skvrnám.

Ricinový olej - zanechává pleť vláčnou a pružnou, podporuje hojení a regeneraci, vyhlazuje a obnovuje pokožku.

Olej z katránu etiopského - vysoce hydratační, redukuje vrásky a dodává pleti lesk.