Radost ze SodaStream dárků jen tak nevyšumí

Pokud hledáte tip na osvědčené dárky, tak ty od SodaStream jsou sázkou na jistotu, které potěší všechny obdarované. Výrobníky domácí perlivé vody Spirit poskytnou totiž nejen komfort, ale zaručí i bezpečí domácího prostředí. A díky lahvi My Only Bottle budete moci mít čerstvě připravený nápoj stále při sobě.

Domácí výrobníky perlivé vody, jsou ideální volbou pro všechny, kdo se chtějí vyhnout návštěvám přeplněných obchodů. Výroba perlivé vody v pohodlí domova navíc dokáže ušetřit jak čas a výdaje, tak námahu s taháním těžkých balených vod. A v neposlední řadě šetří i životní prostředí před hromaděním jednorázových plastů.

Výrobník SodaStream Spirit vyniká dokonalým vzhledem a snadnou obsluhou. Ať už zvolíte černé, bílé nebo červené provedení, elegantní minimalistický design z něj udělají zajímavý doplněk každé kuchyňské linky. Poskytuje také maximální uživatelský komfort, a to díky systému uchycení lahve „Snap-Lock“ bez nutnosti šroubování. Obsluhu tak hravě zvládnou i děti či starší lidé. Stačí lahev do výrobníku vložit, zacvaknout a pak už jen stiskem tlačítka zvolit požadovanou intenzitu naperlení.

Součástí balení je litrová nápojová lahev bez obsahu BPA a bombička s potravinářským plynem CO2, která vystačí na přípravu až 80 litrů perlivé vody. Její výměnu lze zajistit, buď na výměnných místech, kterých je přes 3000, nebo online na Kosik.cz a Rohlik.cz.

Doporučená cena SodaStream Spirit je 2 199,- Kč.

Lahev SodaStream My Only Bottle zpříjemní a usnadní dodržování pitného režimu. Díky ní můžete mít čerstvě připravený nápoj neustále při sobě a kdykoliv jej doplnit. Je určena pro perlivou i neperlivou vodu a vzhledem k objemu 0,6 litru je lehká a snadno se vejde do kabelky či tašky. Perfektně se tak hodí na cestování, výlety, sportovní aktivity, do školy nebo do práce.

Lahev je opakovaně plnitelná a vyrobena z vysoce odolného Tritanu bez BPA. Tento materiál vydrží extrémní zátěž, například časté mytí v myčce na nádobí a odolá i nárazům či poškrábání. Výrobci dbali na praktickou stránku, proto u všech barevných variant najdete šikovné poutko. Tyrkysová varianta má sportovní víčko s plastovým ouškem místo poutka.

Doporučená MOC SodaStream My Only Bottle je 359,- Kč.

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz.