Přirozeně krásná s novinkami od NUDESTIX

Uvolněte si ve své kosmetické taštičce místo pro další novinky od NUDESTIX, které podtrhnou vaši osobitou krásu. Kromě toho jsou všechny přípravky od NUDESTIX víceúčelové a snadno se nanáší, k perfektnímu make-upu tudíž nebudete potřebovat tuny líčidel, ani hodiny strávené před zrcadlem.

Značka vznikla z autentických potřeb jejích zakladatelek, Ally, Taylor a Jenny Frankel, a je zkrátka pro všechny z nás, které chceme vypadat perfektně, ale nemáme času nazbyt. „Razím heslo, že stačí tři produkty a tři minuty, abychom vypadaly upraveně, krásně, přesto však přirozeně," říká Taylor.

Rozlučte se s objemným make-upem, který zastíní vaši přirozenou krásu a překryje ji nánosem barev. Spolehněte se na multifunkční kompaktní líčidla od NUDESTIX, která jsou navíc:

  • veganská,
  • bezlepková,
  • bez parfemace,
  • netestovaná na zvířatech.

Magnetic Plush Paints

Nová luxusní sametová rtěnka, která nevysušuje rty a dlouho vydrží, se vám vyplatí hned třikrát. Kromě rtů ji totiž můžete použít i jako stíny na oči nebo tvářenku. Líčidlo má unikátní lehkou konzistenci a matnou texturu.

Pečující složení obsahuje 8 přírodních extraktů, mimo jiné například z růže, zeleného čaje, heřmánku či aloe vera. Nebudete tedy jen perfektně nalíčená, ale přípravek se také postará o zklidnění pokožky, hydrataci a o její regeneraci. K dispozici je v mnoha barevných a sytých odstínech. Toužíte-li po dokonalém, přesto velmi jednoduchém a nude make-upu, Magnetic Plush Paints je pro vás správnou volbou.

Doporučená cena: 690,- Kč.

K dostání exkluzivně na www.douglas.cz.

Nudies Matte All Over Blush Color

Nové matné odstíny multifunkčního líčidla na oči, rty a tváře jemně rozjasní obličej a podtrhne jeho přirozenou krásu. Kompaktní líčidlo s barevnou tyčinkou na jedné straně a odnímatelným hladkým štětcem na straně druhé nezabere v kabelce víc místa než běžná rtěnka, a tak je vynikajícím pomocníkem pro rychlé líčení kdykoli a kdekoli si to situace žádá. Tyčinky jsou k dispozici ve čtyřech nových matných odstínech, které lichotí každému tónu pleti.

Neexistuje lepší způsob, jak dodat svému každodennímu make-upu dokonale přirozený šarm, než s Nudies Matte All Over Blush Color.

Doporučená cena: 780,- Kč, dostupné exkluzivně v parfumeriích Douglas.

Nudies Glow Bubbly Bebe

Krémový rozjasňovač ve zbrusu novém podzimním odstínu Bubbly Bebe podtrhne přirozenou krásu každého obličeje a dodá mu mladistvý vzhled. Má hladkou texturu, která se snadno nanáší, pečující balzámové složení, jež nezatěžuje pleť a zároveň je vysoce odolný, takže na obličeji vydrží celý den. Toto multifunkční líčidlo rozjasní stejně dobře tváře, víčka i rty, a navíc jim dodá svěží vzhled.

Nudies Glow v novém odstínu Bubbly Bebe je zkrátka kompaktní multifunkční líčidlo, se kterým v jednom kroku vykouzlíte elegantní a přirozené líčení.

Doporučená cena: 850,- Kč, dostupné exkluzivně v parfumeriích Douglas.