Objevte příběh čisté krásy v novém ateliéru TALABAYA v Praze!

Místo, kam můžete přijít a být sama sebou!

Místo, kde vědí, že oděv je kulturou osobnosti.

Místo, kde můžete přijít na to, jaký obraz nejvíce sedí právě k vaší osobnosti.

Co beze slov vyjadřuje naši osobnost? Naše oděné tělo, náš styl a naše sebevědomí, se kterým se prezentujeme. Modely na míru umí vyzdvihnout každou přednost, a naopak schovat to, s čím nejsme úplně spokojené. Jsou pro každou příležitost – na business schůzku, volný čas, romantickou večeři nebo dokonce svatební den či večerní tanec.

Značka Talabaya podtrhne jedinečnou osobnost každé ženy. Přesvědčte se o tom v nově otevřeném ateliéru talentované návrhářky Mirky Talavaškové, která je již třetím rokem srdcem  této módní značky. V jejich modelech se snoubí čisté linie, elegance, i tradice s modernitou. Troufáme si tvrdit, že její modest fashion bude inspirovat i další generace.

„Cílem je, aby móda z mých kolekcí byla univerzální a lehce kombinovatelná. Dají se nosit denně, v různém stylu, s podpatky i teniskami. Každá dáma si je podle sebe dotvoří doplňky,“ popisuje Mirka Talavašková.

Dříve dámy daleko více dbaly na to, jak se obléknout. A byly velmi vděčné, že mají vlastní rodinnou krejčovou nebo krejčího, kteří dokonale znájí jejich míry, přednosti i osobní vkus. Proč se do těchto dob nevrátit? Berme šití na míru jako investici sama do sebe. Móda vytvořená přímo pro Vás je jako klenot, kterým bychom se měli potěšit. Sedne v každém detailu, jak na tělo, tak na duši.

V samém srdci centra Prahy, v jedné z nejstarších zdejších uliček, se otevřel nový módní ateliér Mirky Talavaškové, která se Vám ráda bude věnovat a stane se tak i Vaší osobní stylistkou a budete si moci v jejím ateliéru prohlédnout či zakoupit kousky z kolekce tvořeny pro Talabayu.

Mirka Talavašková si modest fashion spojila s elegancí, kdy hlavní myšlenka je, že vaše šaty by měly být těsné natolik, aby ukázaly, že jste žena, ale volné dostatečně, aby ukázaly, že jste dáma.

V novém ateliéru vládne minimalismus a tedy takzvaný modest styl, který je primárně nevyzývavým módním trendem dnešní doby, přesto dovede podtrhnout tu pravou ženskost v nás, zachovává naprosto čistou linii, eleganci a šarm!

Nenechte si ujít možnost doplnit svůj šatník a investujete kvalitním nadčasovým kouskem sama do sebe!  

Domluvte si s námi individuální schůzku a náš čas bude jen Váš!

Ateliér Talabaya, Haštalská 755/15, Praha 1 , www.talabaya.com