Finalistka Dívky roku Isabella Rossini jen nesní, ale především na sobě pěkně maká!

Finalistka letošního ročníku soutěže Dívka roku Isabella Rossini se před časem vydala, tedy ještě před uzavřením fitness center, na představení nové sportovní kolekce oblečení Hanky Kynychové. Tato půvabná dívka je držitelkou titulů Dívka roku Social media a Dívka roku Talent. Zaujala nejen krásnou dlouhou kšticí, ale také svou přirozeností. Před publikem a fotoaparáty je totiž spokojená, jako ryba ve vodě. Jistě za to mohou i geny, protože její maminkou je držitelka titulu Elite Model Look Andrea Rossini.

Snem Issabelly je herecká a pěvecká kariéra: „Je to skvělý pocit stát na pódiu,“ prozradila i díky svým prvním zkušenostem, které má za sebou. „Herecké zkušenosti už mám, hrála jsem zhruba před půl rokem v seriálu České televize, a také jsem hrála v Moravském divadle v Olomouci,“ dodala talentovaná dívka. Nyní je v devátém ročníku základní školy a čekají ji příjímací zkoušky na konzervatoř. Intenzivně a cílevědomě se připravuje už několik let. Dokonce se pro splnění snu přestěhovala se svojí rodinou z Olomouce do Prahy. „Navštěvuji herecké hodiny u paní Evy Deákové a na zpěv chodím k paní profesorce Lídě Nopové, studuji také hudební nauku, tanec a anglický jazyk. Kroužky beru jako běžnou součást svého života. Maminka mi řekla, ať si vyberu kroužků, kolik zvládnu, tak jsem si vzala dvanáct kroužků týdně. Já si myslím, že většina lidí v mém věku nemá vytýčené cíle a neví, co chce dělat, ale já to vím a všechny tyto aktivity mě moc baví a naplňují,“ přiblížila svoji přípravu na přijímací zkoušky Isabella. Příprava je teď o to těžší, že většina lekcí probíhá distanční formou, anebo byla úplně zrušena. Isabella se ale nevzdává a jde si dál za svým snem.

K nadcházejícím Vánocům by si Isabella Rossini přála nějaký obleček právě ze sportovní kolekce Hanky Kynychové. „Oblečení je tak pohodlné, že se mi z něj vůbec nechtělo,“ mrkala významně na maminku, která ji na akci doprovodila. A co dalšího by jí měl Ježíšek nadělit? „Nevím, co by měl přinést, ale určitě vím, co by měl odnést. Měl by odnést korona virus. Nemám nic, co bych nutně potřebovala, mám všechno, co potřebuji, hlavně aby byli všichni šťastni a užili si Vánoce. Ale přece jen něco, přála bych si lepší mikrofon a lepší reprobedny,“ prozradila Isabella, o které ještě český showbyznys určitě uslyší.