Dopřejte si vždy svěží a čistou pokožku

Mezi jednu z nejzákladnějších rad, kterou můžete dostat v souvislosti s péčí o pleť, bezpochyby patří čištění pleti.

Správně a poctivě očištěná pleť vám pomůže k tomu, aby se póry na obličeji příliš neucpávaly, abyste mohli odstranit odumřelou kůži a veškeré nečistoty usazené v kombinaci s přebytkem kožního mazu, který vaše pleť denně produkuje. Čištění obzvlášť v této době nezanedbávejme ani co se týče rukou, protože právě je nejvíce používáme a dotýkáme se přímo obličeje nebo věcí, které máme neustále kolem sebe.

U rukou doporučujeme myslet na pravidelné čištění v pravidelných intervalech a obzvláště pokaždé, když se nacházíte někde mimo domov. S obličejem si stačí dát záležet především ráno, než začnete den a večer po celém dni. Přinášíme vám naše nejoblíbenější produkty, kterých doporučujeme pro tyto účely využít.

Čisticí pleťová voda s kdoulí

Značka kosmetiky bioten s vysokým podílem přírodních složek nabízí všestranné účinné řešení pro pravidelnou péči o pleť. Tonikum obsahuje 97 % přírodních složek, prebiotika a 100% přírodní kdouli. Díky tomu je tak pleť nejen zbavena nečistot, ale také si takto udrží přirozenou vlhkost a zároveň je vyhlazená a tonizovaná. Pleťová voda efektivně hydratuje a pečuje o pokožku. Přípravek je vhodný pro normální a smíšenou pleť.

Cena: 99,90 Kč/ 200 ml

Scrub Vitamin C od Astrid

Rozjasněte svou pleť s pomocí exfoliačního peelingu od Astrid. Obsahuje vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Tento jemný peelingový gel s bambusovými zrny a pomerančovými slupkami odstraňuje odumřelé buňky a nabízí hedvábně čistý pocit a zářivě vyhlížející pleť. Pleť bude krásně hladká a jemná.

Cena: 99,90 Kč/ 150 ml

Nový čisticí gel na ruce s panthenolem

Udržujte své ruce čisté díky vysokému obsahu alkoholu (65 %) v gelu na ruce od Indulony. Vaše ruce budou vždy udržovány v čistotě bez použití mýdla a vody. Gel rychle likviduje jakékoliv nečistoty a chrání pokožku. Je obohacený o panthenol, který je známý svými pečujícími a hydratačními účinky. Navíc si tento gel zamilujete pro jeho svěží citrusovou vůni.

  • pro všechny typy pokožky
  • kapesní 80ml balení

 Cena: 69,90 Kč/ 80 ml