Milovníci pomazánek a jednohubek Rio Mare Paté je tu pro vás

Kdo by nemiloval rybí pomazánku? Klasika, která pro někoho znamená nostalgickou vzpomínku na dětství, pro jiného oblíbenou rychlou svačinu či večeři, nebo spolehlivou záchranu, když u dveří zazvoní nečekaní hosté. S Rio Mare Paté máte skvělého pomocníka vždy po ruce! Nejen, že vám ušetří práci s přípravou, ale navíc máte jistotu, že prospíváte svému zdraví i štíhlé linii. Ať už zvolíte roztíratelnou pomazánku v oválné krabičce s víčkem, nebo jemný tuňákový či lososový krém v tubě, se kterým pokrmy snadno dozdobíte, úspěch je vždy zaručen.

S Rio Mare Paté vykouzlíte rychlou svačinu, zdravou večeři

i parádní občerstvení pro návštěvu doslova za pár minut!

„Rio Mare Paté – pravá italská chuť

Rio Mare Paté v tubě – praktický pomocník pro všechny, kdo si v kuchyni rádi hrají. Ryba té nejvyšší kvality, bez přidaných konzervantů, doplněná o vybrané ingredience, ponechá dostatek prostoru vaší fantazii – hodí se do dipů, pomazánek, sendvičů a salátků, na dozdobení obložených mís nebo jen tak, k čerstvě upečeným bagetkám... Uzavíratelná tuba jen umocní radost z přípravy parádního občerstvení!

Rio Mare Paté pomazánky v praktickém balení s víčkem si zamilujete hned po prvním ochutnání. Kvalita, nevšední kombinace chutí, kdy zároveň převládá střídmost
a originalita nad kvantitou, vás doslova okouzlí. Stejně, jako lehce roztíratelná konzistence. Jakmile jednou ochutnáte, pak vězte, že se stanou nedílnou součástí vaší kuchyně. A navíc – zachrání vás vždy, když vás přepadne hlad, časový pres nebo nečekaná návštěva.

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte našimi fanoušky na

https://www.facebook.com/RioMareCesko/