Někdo v kuchyni relaxuje, někdo nebezpečně. Jak je na tom Tereza Brodská a Chantal Poullain?

Před pár dny se v klubu MECCA konala naprosto skvělá párty, kde se sešlo několik desítek celebrit. Co je přivedlo na jedno místo? Oslava 25. výročí Potten & Pannen – Staněk, kde byl představen nový koncept Popasta.

O to, aby na tento večer jen tak nikdo nezapomněl, se postaral choreograf Yemi A.D. se svým týmem. „Program tohoto narozeninového eventu začal vznikat v mém týmu přesně před třemi měsíci. Club Mecca jsme přetvořili na street food festival, kde se spojily ty nejlepší kuchyně ze sedmi koutů světa. V čele s kuchařskými esy a autentickou dekorací!", informoval Yemi. V našlapaném programu své místo měla česká indie-popová kapela Lake Malawi se zpěvákem Albertem Černým nebo americký celosvětově známý producent Chris Cox, který mixuje hudbu i pro Madonnu! Dalším zahraničním vystupujícím byl americký zpěvák PEYTON, ten již v minulosti v naší zemi zpíval a publikum si podmanil svou pozitivní energií.

Yemi A.D. se svěřil, na co je z celého večera nejvíce pyšný. „Absolutním vrcholem byla na míru ušitá choreografie, která vznikla pod aktovkou Dance Academy Prague. Vystoupení bylo za doprovodu Alberta Černého a unikátních zvuků nádobí Potten & Pannen. Jsem za toto vystoupení opravdu hrdý!"
Velkým pokušením byl pro hosty bohatý catering připravený známým kuchařem Filipem Sajlerem. Co považuje za největší lahůdku večera? „Z české kuchyně to bylo rozhodně kachní prso s žemlovým knedlíkem a cibulovým chutney. Hosté si velmi chválili krevety s arašídovou omáčkou a hovězí tatarák s kopřivovým pestem." Filip Sajler připravil opravdu luxusní pochoutky, vše ve stylu té nejvyšší kvality food street.

Tereza Brodská, která na večírky nechodí příliš často, se svěřila, že lákadlem k návštěvě této akce byl především Pavel Staněk a prozradila: „Pavel je můj kamarád. V celém jeho kolektivu jsou bezvadní a milí lidé.“  Je pravdou, že i když si Tereza ráda vychutná kvalitní pokrmy v restauraci, svou kuchyni má vybavenou perfektně, jelikož vaření je pro ni relaxací.

Chantal Poullain, která si užívá vaření jak české, tak zahraniční kuchyně, s úsměvem sdělila, „Když přijdu do obchodu Potten & Pannen, chci si koupit vše, co tam mají. To bych ovšem musela mít dvakrát tolik větší kuchyni, než mám. Je to pro mě nebezpečný prostor,“ vysvětlila jedna z nejzajímavějších hereček na české scéně.