Perlivá radost pod stromeček od Sodastream

Potěšte své blízké u příležitosti nejkrásnějších svátků v roce dárkem od SodaStream – světové jedničky v přípravě domácí perlivé vody. Je to osvědčený tip – výrobníky perlivé vody této značky nezklamaly 99 % obdarovaných a určitě udělají radost i vaší rodině a přátelům. Domácí příprava perlivé vody nejen, že zaručuje pohodlí, ale také bezpečí. S výrobníky SodaStream se vyhnete opakovanému chození do obchodů a tahání těžkých balíků vod.

S přípravou čerstvé perlivé vody si hravě poradí plně automatický model SodaStream Spirit One Touch. Je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi řešení bez kompromisů – kombinuje elegantní vzhled, funkčnost a pohodlnou obsluhu. Celý proces přípravy zjednodušuje revoluční systém uchycení lahve pomocí Snap & Lock mechanismu bez nutnosti šroubování lahve. Další kroky už jsou automatické, stačí zvolit podle chuti jeden ze tří přednastavených režimů perlivosti – jemný, střední nebo silný a výrobník sám perlení vody dokončí.

Design výrobníku Spirit One Touch je elegantní a čistý, ať už vyberete černé nebo bílé provedení. Balení obsahuje kromě samotného výrobníku také bombičku s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody, jednu opakovaně použitelnou nápojovou lahve a adaptér do elektrické zásuvky. Výměna bombiček je možná i prostřednictvím dovážek Kosik.cz nebo Rohlik.cz.

Doporučená maloobchodní cena modelu SodaStream Spirit One Touch je 3.199, - Kč.

Pokud máte rádi propojení vody se sklem, pak je pro vás tou pravou volbou luxusní výrobník SodaStream Crystal. Sklo totiž k vodě nedomyslitelně patří, neovlivňuje chuťové vlastnosti a dokáže podtrhnout její čistotu. Čerstvou perlivou vodu výrobník Crystal připraví přímo do elegantní skleněné karafy a zároveň splňuje požadavky náročného zákazníka na design, funkčnost a také pohodlnou obsluhu. Příprava je velice snadná – lahev vložíte do pevné ocelové nádoby, uzavřete výrobník, a pak už jen zbývá stlačit ovládací tlačítko, kterým docílíte různé síly naperlení podle vlastní chuti.

K dostání modely řady Crystal v bílém SodaStream Crystal White a černém provedení SodaStream Crystal Black/Metal. Skleněnou lahev o objemu 0,7l, která je součástí balení, je možné umývat v myčce. Sada obsahuje také bombičku s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody. Výměnu bombiček můžete provést i při objednávkách přes Kosik.cz nebo Rohlik.cz. K výrobníku je možné přikoupit i originální sadu 4 sklenic o objemu 330 ml, které dokonale ladí s designem skleněné karafy.

Doporučená maloobchodní cena modelu SodaStream Crystal je 2.999, - Kč.

Doporučená MOC SodaStream sada 4 ks sklenic je 299,-Kč