SegraSegra představuje Nanomembrane® Raincoat, elegantní pršiplášť z unikátního materiálu

Značka SegraSegra už více než deset let navrhuje funkční městskou módu šitou v Česku ze špičkových materiálů, které vznikly například pro kosmonauty nebo letce. Nyní představuje Nanomembrane® Raincoat, odolný pršiplášť s nejlepší paropropustností na světě určený všem aktivním ženám i mužům, kteří svůj elegantní vzhled nechtějí podřizovat dobrodružnému životnímu stylu.

SegraSegra tvoří jednoduché a funkční oblečení určené do města. Aktuální sezónu rozšiřuje své produkty o černý Nanomembrane® Raincoat, který vznikl jako vylepšení oblíbeného kabátu Raincoat. „Materiál NanoMembrane, ze kterého je Nanomembrane® Raincoat ušitý, je nepromokavý, stoprocentně větruodolný a navíc extrémně paropropustný. To znamená, že vás ochrání proti větru, dešti i sněhu a navíc v něm nehrozí nepříjemné vlhko, které vzniká u běžných pršiplášťů nedostatečným odpařováním,” vysvětluje jedna ze zakladatelek SegraSegra, návrhářka Eliška Mertová.

Nanomembrane® Raincoat dámský, seženete na segrasegra.cz nebo v prodejně na adrese Františka Křížka 1394/27 Praha 7, cena 9 300 Kč.

NanoMembrane je český materiál, který se vynalezl před pěti lety na liberecké Technické univerzitě. Jeho výhody jsou nejen dlouhodobá schopnost odpuzovat vodu, větruodolnost nebo paropropustnost, ale také ekologická výroba s omezením spotřeby vody a dlouhá životnost.

Nanomembrane® Raincoat pánský, seženete na segrasegra.cz nebo v prodejně na adrese Františka Křížka 1394/27 Praha 7, cena 9 300 Kč.

Černý Nanomembrane® Raincoat se vyznačuje asymetricky střiženými klopami, které jsou lemované gumou upcyklovanou z cyklo duší, poznávacím znamením značky SegraSegra. Vznikl v dámské a pánské variantě, které se kromě střihovému přizpůsobení postavě prakticky neliší. Nově má také funkční kapuci s kšiltem, který slouží jako ochrana proti dešti.

Nanomembrane® Raincoat vznikl i v zateplené variantě s podšívkou z materiálu Outlast, který byl původně navržen pro NASA k ochraně astronautů před teplotními výkyvy ve vesmíru. Cena zateplené varianty je 13 500 Kč.

Česká značka SegraSegra tvoří chytrou a městskou módu do každého počasí. Jednoduché černé oblečení je díky minimalistickému designu a kombinaci extrémně funkčních materiálů vhodné na cesty na kole, stejně jako pracovní schůzky.