Gastro guru Zdeněk Pohlreich si občas zahřeší.

Bezkonkurenčně nejlepším mejdanem v letošním roce byla oslava 25. výročí Potten & Pannen - Staněk, která se konala v klubu MECCA. Snad nikde se letos ještě nesešlo nejen známých tváří, ale i zajímavých lidí. 

Společnost zde představila exkluzivní koncept e-shopu Popasta, na němž najdete špičkové pomocníky do vaší kuchyně. Tato česká firma si klade za cíl vnést do domácností kulturu kvalitního, zdravého a nápaditého vaření. Majitelé Miloš a Pavel Staňkovi jsou na své vzrůstající podnikání hrdí a opravdu mají na co!. „Začalo to obchodem v centru Prahy v roce 1992. V té době jsme vytvořili zcela jedinečný koncept, který v Praze ještě nebyl. Přivezli jsme na trh novinky ze světa gastronomie a pomocníků do kuchyně, a v tom pokračujeme dodnes. Jsme pyšní na to, že se nám podařilo získat exkluzivní spolupráci s těmi nejluxusnějšími značkami do kuchyně. Mimo naše kamenné prodejny, které zvítězili v prestižní světové soutěži GIA Awards, se momentálně soustředíme na rebranding naší online prodejny vasekuchyne.cz. Ta se mění na Popasta.cz a věříme, že bude špičkou mezi internetovými obchody s kuchyňskými pomocníky a doplňky do domácnosti.“

Zdeněk Pohlreich, odborník na gastronomii velmi výstižně charakterizoval význam P & P pro český trh: „Je vždy dobře, když se někomu podaří dostat na trh špičkové zboží, tak jako je to v případě Potten & Pannen, to je jasné. Ukázat skutečně kvalitní věci považuji za klíčově důležité.“ Prozradil také, které kuchyňské pomůcky má nejraději. „Jako profesionální kuchař samozřejmě miluji kvalitní nože!” I přesto, že Zdeněk je vyhlášený gurmán, práskl na sebe jeden jeho jídelní hřích, který si jednou za čas dopřeje.  „Zhruba tak jednou za 6 týdnů dostanu chuť na kuře z KFC. Koupím si dvě porce, nejčastěji do auta, a svět se točí dál,“ dodal s úsměvem, který mu je vlastní.