Erborian Pink Primer & Care: Pauza pro póry s extraktem z kaki

V oblasti mezinárodní kosmetologie a péče o pleť patří společnost Erborian mezi hlavní inovátory. Její produkty jsou známy jedinečnými recepturami, zcela mimořádnými texturami a také bezkonkurenční kvalitou.

Tomel japonský neboli kaki je od pradávna považován za ovoce bohů, odtud jeho botanický název Diospyros kaki. Jeho listy jsou již po staletí využívány v tradiční korejské medicíně a jsou součástí mnoha botanických studií.

Pyšní se vysokým obsahem tříslovin a flavonoidů, což jim dodává unikátní antioxidační vlastnosti a schopnost boje proti volným radikálům. Listy kaki pomáhají udržovat pokožku pružnou, vyživují ji a také stahují póry.

V Pink Primer & Care jsou navíc zkombinovány se vzácnými oleji:

Olej z dýňových semen reguluje produkci kožního mazu.

Extrakt z přesličky zlepšuje kvalitu pokožky.

Kaméliový olej regeneruje pleť, zvyšuje buněčnou ochranu a působí protizánětlivě.

PINK PRIMER & CARE - SVĚŽÍ JAKO RANNÍ ROSA

Tvůrce ikonických BB a CC krémů Erborian pokračuje výrobkem Pink Primer & Care v rozšiřování své řady hybridních produktů. Tato mírně rozjasňující a zároveň zcela výjimečná péče poskytuje pleti jemné, a přitom půvabné krytí. Díky svému perleťově hebkému efektu propůjčí pleti zářivý vzhled, viditelně zjemní její strukturu a zanechá ji na první pohled zdravě svěží.

Pink Primer & Care je hladký krémový balzám, který je vhodný pro smíšenou a mastnou pleť, na níž se chová jako zázračná strečová mikrosíťovina. Na obličeji je totiž téměř neviditelný, zároveň však viditelně stahuje póry. Krom toho tento hybridní produkt typu vše v jednom vyhlazuje pokožku, vyživuje ji, usnadňuje líčení a zároveň jí propůjčí svěžest ranní rosy. Po jeho použití je tvář zcela dokonalá. Pro dosažení maximálního efektu a přirozeně zářivého vzhledu aplikujte každé ráno místo obvyklého hydratačního přípravku. Pro výraznější efekt následně naneste BB nebo CC krém.

OKAMŽITÉ ÚČINKY

97 % produkt funguje jako skvělý podklad pro make-up.*

90 % přípravek prodlužuje odolnost make-upu.*

Pink Primer & Care: 45 ml - 1090 Kč/41 EUR

PAUZA PRO PÓRY

Pink Shot Mask a Pink Blur Stick, vyrobené také z listů kaki, dodávají pokožce hebký, hladký a zářivý vzhled. Ať už provádíte ráno své pravidelné rituály nebo potřebujete upravit make-up kdykoli během dne, kryjeme vás!

PINK BLUR STICK - ZAOSTŘENO NA PÓRY

Doslova za minutu stáhne póry a vyhladí jemné vrásky. Tato víceúčelová tyčinka je navržena tak, aby vyhladila a změkčila pokožku v jednom jediném kroku, naneste ji přímo na exponované oblasti, jemně poklepejte prsty a máte hotovo! Lze ji použít jako základ pod make-up nebo jako korektor kdykoli během dne. Navíc je vhodná pro všechny typy pleti.

OKAMŽITÉ ÚČINKY

97 % produkt má zmatňující účinky.*

96 % výrobek stahuje póry.*

Pink Blur Stick: 3 g - 590 Kč/22 EUR

PINK SHOT MASK - VYHLAZUJE PLEŤ A STAHUJE PÓRY

Hladká pokožka za pouhých 15 minut? Výzva přijata, bez obav, díky této masce ve tvaru motýla, která cílí na póry v oblasti nosu a tváří. Stačí jedno jediné použití a pokožka vypadá hladce a hebce. Rozbalte masku, naneste ji přímo na tváře a nos a po 15 minutách ji odstraňte. Na závěr vmasírujte zbytek masky do pokožky.

OKAMŽITÉ ÚČINKY

100 % produkt funguje jako vynikající základ pro make-up.*

94 % přípravek intenzivně stahuje póry. *

Pink Shot Mask: 5 g - 205 Kč/8 EUR

*Testování bylo prováděno 1x denně na 32 osobách po dobu 1 měsíce.