Objevte blahodárný, přirozený pocit díky mastkovému pudru Borotalco

Málokdo tuší, že historie značky Borotalco sahá až do roku 1843, kdy si anglický lékárník Henry Roberts otevřel ve Florencii své první farmaceutické laboratoře. V roce 1878 objevil formuli Microtalcum – jemně mletý prášek z přírodního jílovitého minerálu „mastku“ (anglicky „talcu“). Tento vysoce kvalitní bílý tělový pudr dokonale absorbuje, osvěžuje, zjemňuje a dodnes pečuje o pokožku dětí i dospělých.

V čem jsou deodoranty Borotalco jiné?

Hlavní vlastností „talcu“, tedy pudru, který obsahují, je kromě nezaměnitelné svěží vůně jeho absorpční síla. Microtalcum je navíc schopno pleť uklidnit, chrání ji před podrážděním, zanechává sametově hebkou a suchou. Zamezuje dalšímu pocení a hodí se i pro velmi citlivou pokožku, neboť neucpává póry a nechává ji volně dýchat.

Deodoranty Borotalco Original s nezaměnitelnou vůni Borotalco poskytují 48hodinovou ochranu před pocením. Exkluzivní složení s obsahem Microtalca efektivně absorbuje pot a denně zajišťuje příjemně suchou pokožku. Deodoranty Borotalco Original jsou bez alkoholu a dermatologicky testovány.

BOROTALCO – unikátní vůně vytvořená s láskou a vášní pro kvalitu

 https://www.borotalco.cz/