Dopřeje vám Ježíšek dokonalou kávu?

Slavnostní chvíle by měly být provoněné lahodnou a dokonalou kávou. Pokud právě takovou chcete, zkuste napsat tomu správnému Ježíškovi. Nejste-li si jistí, o jaký tip byste si měli napsat? My si myslíme, že o prémiový pákový kávovar Sage The Barista Pro s mlýnkem, který si s kávou poradí jako profesionální barista.

Kávovar The Barista Pro SES878BTR v elegantním černém provedení stylově doplní každý interiér. Ovládání pákového espressa je intuitivní a celý proces přípravy kávy se zobrazuje na podsvíceném LCD displeji. Díky inovativním technologiím a funkcím dokáže kávovar ohlídat udržení správného tlaku a stálé teploty vody s přesností +/-1 °C, což je pro přípravu dokonalé kávy nezbytné.

Součástí kávovaru je integrovaná parní tryska, která dokáže našlehat hedvábně jemnou mléčnou pěnu pro přípravu variant kávy, jež obsahují mléko – například cappuccino nebo latté. Proces usnadní i nerezová konvička na pěnění mléka. Přístroj umožňuje vedle výběru typu připravované kávy i nastavení řady dalších parametrů, čímž otevírá příležitost k celoživotnímu experimentování s kávou přesně podle požadované chuti. Například hrubost mletí kávy je volitelná až na 30 různých variant a nastavitelné je i dávkování a doba mletí.

Doplňkové funkce kávovaru usnadní a zpříjemní celý proces a péči o přístroj – například průvodce tlaku napovídající ideální tlak pro extrahovanou kávu nebo funkce suché kávy zajišťující snadné vyjmutí kávové sedliny z filtru. Uživatele potěší i rychlost nahřátí přístroje, která je dána tepelným systémem ThermoJet. Ten je díky ní připraven k užívání už za necelé 3 vteřiny. Do výbavy patří i integrovaný tamper a Razor – pomůcka pro zarovnání namleté porce kávy.

Kávovar Sage The Barista Pro SES878BTR je během Black Friday k dostání na alza.cz a mall.cz za akční cenu 17 990Kč.