Několik důvodů, proč používat kosmetiku s obsahem zlata

Zázračných účinků zlata na pleť využívala prý už Kleopatra ve starověkém Egyptě, která spala s maskou ze zlata na obličeji. V současné době je zlato již přímo součástí pleťových či tělových krémů a tato luxusní péče není určena pouze královnám, ale dopřát si ji může každý. Zlato je známou složkou, která pomáhá v boji proti stárnutí pleti. Proč by tuto luxusní složku ocenila právě vaše pleť? Přinášíme vám hned několik důvodů.

  • PROZÁŘENÁ PLEŤ

Když se řekne zlato, automaticky si vybavíme odlesky světla a zářivou barvu tohoto kovu. To přesně dokáže zlato i s naší pletí: prozáří ji, dodá ji zdravou barvu a pokožka působí zdravě. Ovšem nejen díky svým optickým vlastnostem dokáže pomoct vaší pleti k tomu, aby vypadala zářivě. Zlato pleť revitalizuje a vyhlazuje.

  • ANTI-AGE EFEKT

Prospěšné účinky zlata se v kosmetice nejvíce odrážejí právě ve schopnosti obnovovat sktrukturu pleti a napravovat její viditelné projevy stárnutí. Kosmetické produkty s obsahem účinných látek v kombinaci se zlatými proteiny rovněž zlepšují celkovou pevnost i elasticitu pokožky. S doslova zlatou péčí o pleť si tak vychutnáte pocit vypnuté a mladistvé pleti.

  • OCHRANA PROTI VNĚJŠÍM VLIVŮM

Je obecně známo, že veškeré vnější vlivy se dříve či později začnou na pleti podepisovat, jelikož denně pleť zažívá různé změny prostředí a nasává do sebe vše, s čím se setká. To přispívá k tomu, že celkové zdraví pleti a její přirozená bariéra, začne být narušená. Pokožka může být náchylná k vysušení, je bez energie a díky znečištění je namáhaná. Zlaté proteiny pomáhají posilovat přirozenou obranyschopnost pleti, aby bylo možné všem těmto nepříznivostem předejít a pleť chránit zlatým štítem.

  • PROTIZÁNĚTLIVÉ PŮSOBENÍ

V neposlední řadě se mohou zlaté proteiny obsažené v kosmetických výrobcích pochlubit tím, že má účinky, které působí protizánětlivě. Nemusíte mít proto žádné obavy, že by kosmetika, kterou používáte, měla například komedogenní účinky. Přípravky s obsahem zlata můžete také bez starostí zařadit do své rutinní péče na každý den, pokud máte na pleti projevy hyperpigmentace, poškození vlivem sluníčka či jinak citlivou pokožku.

  • NEPORAZITELNÁ PÉČE O ZRALOU PLEŤ

Doporučujeme vyhledávat kosmetické produkty se zlatými proteiny v kombinaci s kyselinou hyaluronovou, jež je léty osvědčenou a ikonickou přísadou v péči o pleť. Estetickými operacemi počínaje až po klasické přípravky péče o pleť konče, získává stále více příznivců a neztrácí na oblibě. Funguje jako pomoc proti vráskám, jizvám, akné i poškození od slunce.

Pleti navracející plnost a zářivý vzhled zajišťuje nová řada HYALURONIC GOLD přírodní kosmetiky Bioten, která obsahuje 30 milionů mikroperel s kyselinou hyaluronovou a proteiny se zlatem.

Složení poskytuje unikátní ingredienci pro vyplnění vrásek, vykreslení kontur obličeje a oživení pleti. Zlaté proteiny  a obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled.

V produktech navíc najdete přes 85 % ingrediencí přírodního původu. Obaly výrobků řady Hyaluronic gold mají 100% recyklovatelný obal a samotné skleněné obaly jsou z 30 % z recyklovaného skla.

bioten HYALURONIC GOLD denní krém

Péče o pleť v průběhu dne s 85 % ingrediencí přírodního původu.

  • Zlepšení plnosti pleti po 1 měsíci používání
  • Redukce délky vrásek a jejich hloubky
  • Obohacený o OF10 a ochranu proti infračervenému záření a účinkům viditelného světla

bioten HYALURONIC GOLD noční krém

Krém na noc s 93 % ingrediencí přírodního původu.

  • Vypnutá pleť s redukovanou délkou vrásek a jejich hloubkou
  • Tón pleti je lepší, pigmentové skvrny světlejší podle 52 % žen

Bioten HYALURONIC GOLD oční krém

Pro lepší tón pleti a zmenšení tmavých kruhů a váčků pod očima.

  • Zlepšení pevnosti a pružnosti pleti
  • Redukce délky vrásek a jejich hloubky

Bioten HYALURONIC GOLD perlové sérum

Pro plnější pleť a redukci hlubokých vrásek.

  • Tón pleti je lepší, tmavé skvrny jsou světlejší
  • 90 % ingrediencí přírodního původu