Hanka Kynychová musela zrušit přehlídku, na poslední chvíli však představila nové modely

Koronavirová krize se dotýká každého a podnikatelů, kteří pracují přímo s lidmi, nejvíce… Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová musela zavřít letos již podruhé své fitko. Musela však zrušit i módní přehlídku své nové kolekce sportovního oblečení. Naštěstí uspořádala alespoň malé setkání v sálech fitka ještě v době, kdy mohlo být otevřené. Představila své modely, na které je pyšná, svým kamarádkám, které měly být modelkami. Dorazily Heidi Janků, Štěpánka Duchková, Kamila Nývltová, Elis Ochmanová, Linda Finková, mladičká finalistka Dívky roku Isabella Rossini a Miluška Bittnerová, která měla celou módní show moderovat.

„Letošní kolekce se mi opravdu líbí a jsem na ní pyšná. Snažili jsme se vyhovět všem ženám. Těm, které mají rády tlumenější barvy, i těm které mají rády barvy výrazné. V kolekci najdete střihy na tělo i volnější tílka a trička, aby si na své přišla každá žena a cítila se opravdu pohodlně. Novinkou jsou i velikosti XL, aby mohly být hezky oblečené i ty ženy, které se cvičením třeba teprve začínají,“ popsala kolekci Hanka Kynychová, která se rozhodla pro podnikání ve světě módy už v loňském roce, kdy uvedla první kolekci. „Mrzelo mě, že jsme byly nucené módní přehlídku zrušit, ale nedokázaly bychom jí s mojí manažerkou Kačkou Fingralovou zrealizovat v takové parádě, v jaké jsme chtěly, proto jsme se rozhodly pro tuto komorní variantu. Na to, že se zavřou fitka, jsem připravená, budu opět vysílat cvičení online na sociálních sítích, jako na jaře, kdy mě i moje cvičenky toto online propojení drželo nad vodou,“ popsala pocity známá cvičitelka, která v současné době vysílá online lekce dvakrát denně.

Její pravidelnou klientkou a kamarádka Heidi Janků po jarní vlně koronaviru vyhlásila „hledání ztraceného pasu“ a rozhodla se, že bude pravidelně cvičit, aby se dostala zpět do kondice. „Chybí mi pravidelné koncerty, které mi udržovaly fyzičku. Na procházky s mým pejskem Edou už si tělo zvyklo. Takže i přesto, že nachodím denně deset až dvanáct kilometrů, s mým tělem to nic nedělá a váha stojí. Řekla jsem si, že počkám do konce roku, jestli cvičení s Hankou zabere, a když tak se objednám na konzultaci na liposukci,“ vysvětlila se smíchem známá zpěvačka, pro kterou je konec roku i dalším mezníkem. „S prací zpěvačky to nevypadá dobře. Už mi pořadatelé ruší i plesy na příští rok, takže jsem si řekla, že vydržím do konce roku, uvidím, jak se bude situace vyvíjet a případně si od nového roku prostě najdu jinou práci,“ prozradila zpěvačka, ale prý pošilhává po recepci u Hanky ve fitku.

Pro pravidelné cvičení se v den konání akce rozhodla i zpěvačka Linda Finková, ale přijít už nemohla, narazila by totiž na zamčené dveře, fitka jsou opět uzavřena, a to ji zaujalo natolik sportovní oblečení, že si ho i koupila.  „Líbí se mi tady ty modely s Mickeyho ušima, je v tom strašně dobře, tak jsem si legíny i tričko na cvičení z Hančiny kolekce koupila a k tomu jsem si pořídila i tenisky od Teniskožrouta. Je to prostě super pohodlné,“ představila svoji výbavu na cvičení Finková.

Na akci nechyběla ani Hanky dlouholetá kamarádka Miluška Bittnerová. „Já zatím plavu a cvičím s fyzioterapeutem. Na cvičení ve fitku to zatím ještě nevidím, i když už jsem se s Hankou předběžně domlouvala,“ vysvětlila herečka, která teď sportovní aktivity bude muset nahradit hlavně za dlouhé procházky se svojí roční dcerkou Betynkou.

Novou #sportovnikolekceHK, jak Hanka Kynychová svoji kolekci pojmenovala, si přišla prohlédnout i moderátorka Štěpánka Duchková, kterou zaujal losový komplet, kde vynikla její stále štíhlá postava. Elis Ochmanová se zase vzhlédla ve stejném outfitu, který měla Hanka, proto na akci působily doslova jako sestry. Kamila Nývltová je známá tím, že na sobě opravdu maká. Má ráda volnější a pohodlné oblečení, proto jí zaujal nový střih triček s dlouhým rukávem, který jí velmi slušel.

Vítězka titulů Dívka roku Social Media a Dívka roku Talent letošního ročníku soutěže Dívka roku Isabella Rossini zvolila růžový model, vynikla tak její postava modelky, kterou jistě zdědila po svojí mamince Andree Rossini, jenž je držitelkou titulu Elite Model Look. „Oblečení je tak pohodlné, že se mi z něj vůbec nechtělo a moc se těším, že plánovaná přehlídka snad proběhne v náhradním termínu,“ posteskla si doufající Isabella, které po celou dobu nezmizel úsměv ze tváře.

„Už na jaře jsme přišli s barevnými rouškami, ještě ke staré kolekci, a byl o ně neuvěřitelný zájem, protože v tu dobu byly roušky nedostatkovým zbožím, a navíc jsme je měli v hezkých a veselých barvách. Proto máme roušky i k této kolekci. Jsou s antibakteriální složkou a jsou moc příjemné a pohodlně se nosí,“ představila nezbytný doplněk současné doby Hanka Kynychová. Roušky však nejsou jedinou novinkou na jejím e-shopu. Také se rozhodla vytvořit vlastní doplňky stravy. Vytvořila proto se svým kamarádem výživovým poradcem spalovač tuků CarniJet a magnezium MadMag na uvolnění svalů, napětí a pro získání energie v této nelehké době. Tuto řadu doplňků stravy se Hanka chystá rozvíjet o další produkty. Jak #sportovnikolekceHK tak #doplnkystravyHK můžete zakoupit na www.kynychova-shop.cz.

Všechny modely ze #sportovnikolekceHK doplnily sportovní boty světových značek od Teniskožrouta, který obouvá celou řadu známých osobností. Stačí se podívat na jeho instagramový účet @teniskozrout.

Partnerem představení #sportovnikolekceHK byla i Pražská čokoláda, která díky svojí kvalitně tělu prospívá a prý se po ní dokonce i hubne, tedy samozřejmě pokud se konzumuje v rozumné míře a nechyběly ani tyčinky Fit, které jsou dlouholetým partnerem Nadačního fondu Hanky Kynychové. Mezi partnery se nově zařadila také ručně vyráběná přírodní kosmetika Dulcia, která je založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, růžové vody, aloe vera a esenciálních olejů.