Značka ARTISTRY STUDIO představila novou řadu dekorativní kosmetiky inspirovanou elegantním Šanghajem!

Výrobce luxusní dekorativní kosmetiky ARTISTRY STUDIO, společnost Amway, již v minulých letech představila několik kolekcí, v nichž se odráželo cestování, umění, kultura, krása, móda, a především nejexotičtější a strhující světové metropole jako například New York, Tokio, Paříž či Bangkok. Nyní Amway přichází se zcela novou exkluzivní řadou ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition, která je inspirována hektickým tempem velkoměsta i mystickou krásou, tak typickou pro kouzelnou Šanghaj.

Originální ilustrace na obaly produktů navrhla čínská umělkyně Meng Cui ve spolupráci s čínskou edicí časopisu Marie Claire. Je ztělesněním sebevědomí a ambicí dnešních mladých Číňanek, jejich tužeb a průbojnosti.

Příroda ve velkoměstě

Tato kolekce obsahuje přírodní složky, které pokožce poskytují tu správnou ochranu a pomáhají jí prospívat v rušném velkoměstě. Granátové jablko chrání pokožku před městskými stresovými faktory, jako je například znečištění. Výtažek z bílých semínek chia poskytuje pokožce intenzivní hydrataci. Produkty navíc obsahují tonizační přísady, výtažek ze zeleného čaje, výtažek ze ženšenu a vitamin E.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: MATNÁ PODKLADOVÁ BÁZE POD MAKE-UP 2-V-1

Tato lehká podkladová báze na vaší pleti vytváří hladký a matný podklad, který ji připraví na nanesení make-upu. Pleť je pak vyrovnanější a chráněná před negativními účinky znečištění a stresovými faktory životního prostředí. Hedvábný pudr přispívá k redukci mazu a opticky minimalizuje viditelnost pórů.

Doporučená MOC: 970 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: ROZJASŇUJÍCÍ PODKLADOVÁ BÁZE
POD MAKE-UP 2-V-1

Lehká, nemastná podkladová báze připravuje pleť na nanesení make-upu a líčení. Dodává jí přitom svěžest, zářivost a živoucí jas i ochranu.

Doporučená MOC: 970 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: TRIO HEDVÁBNĚ JEMNÝCH
OČNÍCH STÍNŮ A RŮŽE NA
 TVÁŘE

Zkombinujte barevné tóny na oči a tváře s pružnou a proměnlivou konzistencí, která se mění z krémové na pudrovou. Hedvábně krémové složení se lehce roztírá a snadno nanáší konečky prstů. Každý ze stínů je přichycen magnetem, výrobky tak můžete libovolně obměňovat, a jednoduše si vytvářet svoji vlastní barevnou paletu à la Šanghaj. K dostání ve třech odstínech: Shanghai Nudes, Shanghai Peach, Shanghai Starlight

Doporučená MOC: 825 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: TEKUTÉ OČNÍ LINKY

Výrazně pigmentované dlouhotrvající oční linky matného vzhledu, díky nimž zůstane váš vzhled po celé hodiny připravený na další dokonalé selfie. Díky tekuté konzistenci se skvěle nanáší, perfektně drží a jsou odolné vůči rozmazání. Použijte jeden odstín na horním víčku a druhý ve spodní části oka pro zvýraznění individuálního nalíčení. K dostání ve třech odstínech: Silk Sapphire, Silk Slate, Silk Noir

Doporučená MOC: 635 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: ROZJASŇUJÍCÍ HEDVÁBNĚ
MATNÁ RTĚNKA

Nanáší se stejně snadno jako lesk a poskytuje plnohodnotné a intenzivní krytí jako rtěnka. Obsahuje antioxidant zeleného čaje, bílý čaj a hydratační vitamín E pro dokonale vláčné rty. Je k dispozici ve čtyřech odstínech červené a dokonale se hodí pro hektický život ve městě. Dlouho drží, odolá vašim úsměvům a (kdyby náhodou) i polibkům. K dostání ve čtyřech odstínech: Cherry Red, Rose Red, Spice Red, Berry Red.

Doporučená MOC: 600 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: TRIO HEDVÁBNĚ JEMNÝCH
KRÉMŮ NA RUCE

Trio zklidňujících a extra krémových balzámů, které se rychle vstřebávají, vyživují a hydratují pokožku vašich rukou. Tyto krémy na ruce chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí, navíc mají protizánětlivé účinky díky výtažku z granátového jablka. Vzhledem k tomu, že časté mytí rukou je momentálně pro nás všechny každodenní nutností, nikdy neexistovala lepší výmluva, proč ruce rozmazlovat a udržovat je hydratované. Vůně: Lotosový květ, Pomelo, Vanilka.

Doporučená MOC: 635 Kč

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: EAU DE TOILETTE ROLL-ON

Tři úžasné, lehké a osvěžující vůně s ovocem a květinami jsou skvělé pro použití na cestách a snadno se nanášejí, ať už samostatně, nebo v kombinaci pro individuální osobní vůni.

Tyto praktické cestovní vůně s kuličkou přenesou mystickou krásu Šanghaje na dosah ruky. Lehké, osvěžující vůně jsou inspirovány zářivými světly a tichými čajovými zahradami. Ovocné, květinové a zábavné vůně se snadno nanášejí a příjemně nosí. Vůně: Lotosový květ s fialkou, Květový nektar s pomelem a Květ švestky s vanilkou.

Doporučená MOC: 600 Kč

Více informací najdete na www.amway.cz