Náplně do deodorantů zvaných naháči šetří přírodu

Používáte naše deodoranty a nechcete dokola nakupovat nový a nový plastový obal? Právě pro vás jsou určeny nahaté náplně, tzv. naháči. Deodorant je dodáván zabalený pouze v recyklovaném papíře a vsazení do starého obalu zabere méně než minutu (postup i s videem najdete na našem webu). V nahaté verzi ve velikosti 30 g máme všechny klasické deodoranty i ty bez sody.

Pačuli, máta, rozmarýn

„Naháči" jsou oproti standardním 30 g deodorantům levnější o 10 Kč, proč ne o více? Výroba jednoho "nahatého" deodorantu zabere o 30 % více času než výroba jeho „baleného" protějšku (na rozdíl od něho se musí "naháč" ručně vyšroubovat z tuby, kterou používáme jako formu, pak se ještě musí zabalit do ručně vyráběných pytlíčků).

Není tajemstvím, že na rukodělných výrobcích není nejdražší materiál (a obaly), ale právě poctivá práce lidí. Protože jsou naše ruce výrobou "naháčů" zaměstnány mnohem více než „nenaháčů", tyto náplně by měly stát ještě více než standardní deoše.

Výrobu a prodej nebalené varianty chápeme jako pomoc přírodě a redukci obalového materiálu. A hlavně jako společný projekt nás všech - Anet a Jenny z Biorythme a všech našich zákazníků. Vy jako zákazníci utratíte možná více peněz, než byste čekali a my jako výrobkyně nevyděláme tolik, kolik bychom měly, kdo na tom ale vydělá, to je příroda a neziskovka, kterou společně podporujeme (20 Kč z každého prodaného kusu). A to za to stojí...

Hmotnost 25 - 28 g

Cena: 239 Kč

BIORYTHME je česká přírodní kosmetika, která je vyráběná 100 % ručně. Produkty jsou 100% vegetariánské, netestované na zvířatech a vyrobeny poctivě v malých šaržích z čerstvých surovin.

Zakoupíte na www.biorythme.cz.