Pandora: Vaše první lásky

Každý měsíc v roce 2020 na svět, tedy trh, přichází nový přívěšek z limitované edice na počest 20. narozenin ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments. Každý kousek je předurčeny k tomu, aby se ihned stal sběratelským předmětem. Nyní Pandora uvádí svou devátou limitovanou edici sběratelských přívěsků a nadšené obdivovatelky této značky mohou zachytit další svůj příběh. Ikonickým náramkem mohou vyjádřit svoji lásku.

Sbírejte vzpomínky na vše, co jste zažili poprvé V září znovu uvedeme jeden z našich originálních přívěsků Pandora: klipový přívěsek ve tvaru srdíčka z materiálu, který je charakteristický pro naši značku, ze stříbra Ag925/1000. Srdce, jeden z nejikoničtějších motivů značky Pandora, se na tomto oblíbeném klipovém přívěsku vyjímá jako věčný symbol lásky ve své nejčistší podobě. Tato kampaň s oblíbeným přívěskem, který je součástí tolika příběhů pro spoustu lidí po celém světě, připomíná mnohá poprvé v našem životě: první lásku, první krůčky děťátka, vzpomínku na náš nerozlučný první náramek Pandora. Skvělý způsob, jak vyprávět příběh našich věrných zákaznic, které sbírají svá životní poprvé a nosí je na náramku s přívěsky Pandora Moments již 20 let.

Klipový přívěsek Prosté srdce z limitované edice Pandora a ve vybraných prodejnách po celém světě, a to ve velmi omezeném počtu. Každý přívěsek je označen puncem* ke Naše věrné zákaznice mají také možnost získat dárkovou krabičku ke 20. výročí, do níž si mohou uložit své tolik ceněné přívěsky, pokud si zakoupí vybrané šperky v minimální hodnotě 2399 Kč.

#Pandora20