Ekologické obaly u Annabelle Minerals jsou správnou cestou

Odpovědnost vůči budoucím generacím by měl mít v sobě každý z nás, protože každý z nás může snížit ekologickou stopu, kterou zanechává na této planetě. My v Annabelle Minerals tomu stoprocentně věříme, a tak naše produkty nově najdete v papírových EKO obalech.

Transformace

Cítíme, že kosmetický trh, stejně jako trhy ostatní, prochází velkou proměnou. Pro naše zákazníky už není důležitá jen kvalita samotných produktů, kterou se nám daří stále držet velmi vysoko, ale lpí také na tom, aby výrobky, za něž utrácí své peníze, nezatěžovali planetu.

#lesswaste

Nemůžeme si sice dovolit revoluci, věříme však, že i malé krůčky povedou k obrovským změnám. Udržitelnost a péči o životní prostředínepovažujeme za výsadu, ale za odpovědnost každého z nás. Snížit spotřebu jednorázových obalů přitom nemusí být vůbec složité, i když pravdou je, že občas se člověk musí vzdát svých oblíbených přípravků.

My však nechceme, abyste dělali kompromisy. Proto jsme pro dekorativní kosmetiku Annabelle Minerals začali používat ekologické obaly. Krom toho, že vypadají opravdu stylově, jsou vyrobeny z nebarveného papíru, lze je tedy plně recyklovat, a vy tak můžete mít klidné svědomí, že nedevastujete planetu dalším jednorázovým odpadem. Staňte se součástí změny.

Annabelle Minerals EKO balení

Annabelle Minerals minerální make-up v krycí verzi v ekologickém papírovém obalu. Plné krytí s SPF 30 pro normální a suchou pleť

Cena: 249 Kč

Annabelle Minerals minerální make-up v matující verzi v papírovém obalu. Matný efekt po dobu několika hodin s SPF 10, pro mastnou a problematickou pleť.

Cena: 249 Kč

Annabelle Minerals rozjasňující make-up v papírovém balení. Výsledkem je projasněná pokožka a optická redukce jemných vrásek. Díky SPF 20 chrání pleť před UV zářením, vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro zralou a matnou pleť.

Cena: 249 Kč

Annabelle Minerals minerální tvářenka v teplém či studeném odstínu v eko papírovém obalu je vhodná pro všechny typy pleti. Zajistí matný a přirozený efekt a neztratí barvu během celého dne.

Cena: 269 Kč

Transparentní pudry Annabelle Minerals – matující pudr na bázi bambusového prášku nebo jílový primer pod make-up. Oba produkty jsou vhodné zejména pro mastnou a problematickou pleť.

Cena: 329 Kč

K zakoupení na: www.annabelleminerals.com/cz