Columbia Sportswear přináší outdoorový styl vhodný do města i přírody

Pro letošní podzim připravila světoznámá značka sportovního oblečení Columbia Sportswear kolekce univerzálního stylového funkčního oblečení a bot pro všechny aktivní milovníky pohybu ať už v městské džungli nebo v přírodě. Kolekce dokonale kloubí současné módní streetové trendy s funkčními prvky, a tak své majitele udrží v teple, suchu a pohodě. Kdekoliv a kdykoliv.  

Kolekce Columbia Urban Outdoor čerpala inspiraci v atletickém oblečení, které přetransformovala pro městský lifestyle a outdoor. Je určena všem mužům a ženám, kteří mají rádi pohodlné a univerzální oblečení, ale zároveň jsou nekompromisní v otázkách stylu a moderní estetiky. Přináší kompletní a skvěle od hlavy k patě sladěné outfity pro pohyb v různých městských prostředích. Nechybí nápadité, výrazné barevné potisky ani technologie Columbia. Kolekce nabízí mikiny s kapucí i bez, kalhoty, zateplené vesty i bundy různých střihů – od bombrů přes anoraky po klasické střihy.

Nová kolekce bot Columbia SH/FT propojuje současné trendy aktivního městského života s rostoucí potřebou pobytu a pohybu v přírodě. Columbia SH/FT je univerzální stylová plná technologií. Kombinuje vlastnosti funkční turistické boty, které dokonale kloubí maximální pohodlí se současným atraktivním progresivním designem fashion tenisky. Oceníte je ve městě i v přírodě na treku. Mezipodešev s odpružením vrací při došlapu energii a poskytuje tak maximální pohodlí. Odolná gumová podešev je navržena tak, aby dokonale přilnula k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě. Textilní svršek boty je díky technologii OutDry zcela voděodolný a zároveň prodyšný. K chodidlu přilne jako druhá ponožka. Vnitřní konstrukce a vložka boty zvyšují nekompromisní pohodlí pro chodidlo. Columbia SH/FT navíc nabízí trendy kombinace barev a výrazné estetické detaily. Hodí se tak jako multifunkční a odolná stylová obuv do každého botníku. Je k dispozici ve středně vysokém kotníkovém provedení i hikové kotníkové verzi z nepromokavé kůže za 3 899 Kč.

Kolekce Columbia je k dostání v řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, v řadě e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz nebo ve značkové prodejně Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce.

Značka Columbia není na poli sportovní a outdoorové módy nováčkem a disponuje tak rozsáhlým archivem ikonických bund a stylů, které se udržely v kurzu po celé dekády a pravidelně se do současných kolekcí i vrací. Tyto klasické nadčasové styly si svou oblibu získávají zejména u mladé generace oceňující kvalitu, originalitu i autentičnost značky Columbia. Vznikají tak oblíbené unisexové fashion kolekce Columbia Icons. Podzimní a zimní kolekce nabízí ikonické modely čerpající z archivu Columbia devadesátých let. Konkrétní modely jsou pak updatované v souladu se současnými módními trendy i potřebami, doplněny o nové technologie. Kolekce vychází z DNA značky, je nadčasová a zcela funkční. Vyzdvihuje autenticitu značky Columbia.

Limitovaná kolekce Columbia Icons nabízí víceúčelové pohodlné outfity, jež signují střihy, výrazné vzory, potisky log a barvy devadesátek jakými jsou fialová, modrá, červeno-růžová, zelená či hnědá  v zajímavých kombinacích. Jednotlivé kousky lze všechny vzájemně volně kombinovat do originálního looku. Naleznete v ní mimo trička, fleecovky, mikiny, kalhoty a doplňky v podobě ledvinek i batohů. V nadcházející sezóně kolekce oslavuje legendární bundu Powder Keg, která nabízí 3 bundy v jedné. Oblečení disponuje oceňovanými technologiemi jako například technologií Omni-Shield odolávající vodě a špíně. Kolekce Columbia Icons je exkluzivně k dispozici ve vybraných obchodech se streetovou módou: Footshop, Freshlabels a Queens.