Přispějte k zachování přírody i výběrem v hodných čistících prostředků

“Z lásky k příští generaci”. To není jen pouhý reklamní slogan, ale přesvědčení, že je nutné nějakým způsobem redukovat veškerou spotřebu a úklidové prostředky nevyjímaje. Výrobce T-E-O nenabízí celou řadu čistících prostředků v různých baleních . Nabízí pouze jeden, který má všestranné využití.  T-E-O je Trvale Ekologicky Odbouratelný koncentrát, kterým lze velmi účinně čistit všechny povrchy. Díky svému složení a balení nezatěžuje přírodu a do spodních vod se nedostávají žádné stopy chemických sloučenin.

T-E-O by se měl stát součástí každé domácnosti. Jeho ambicí je stát se vaším úklidovým průvodcem s minimálním nákladem a maximálním využitím! Je to koncentrát, který můžete dle potřeby ředit - 250 ml koncentrátu odpovídá 7, 5l běžného čisticího prostředku se silným antibakteriálním a čisticím účinkem.  Přináší téměř neomezené možnosti při čištění a mytí se silným antibakteriálním účinkem. Unikátní kombinace přírodních olejů, tepelně upravených  minerálních solí a vody účinně odstraňuje nečistoty a bakterie z hloubky povrchu a zanechává mikrofilm, na kterém nečistoty neulpívají. Lze používat na všechny druhy podlahových povrchů, nábytek, koberce, textil, koupelny, dětské hračky. Dokonce i na omývaní ovoce a zeleniny. Motoristé jej využijí při čištění interiéru, kapoty nebo i motoru svých vozů. Můžete jej využívat i jako antibakteriální mýdlo na ruce, a také na mytí tlapek vašich zvířecích miláčků. 

Velký důraz je kladen právě na trvalou udržitelnost. Proto je T-E-O dodáván jako silný koncentrát, tudíž ho není potřeba distribuovat v mnoha různých baleních. Nejedná se o produkt ředěný vodou, kde by samotná látka byla zastoupena pouze z 10 - 20%. Posláním T-E-O je naučit zákazníky kupovat jeden koncentrovaný prostředek a ten využívat při úklidu. Součástí nabídky jsou i nádobky s rozprašovačem či dávkovačem, které doporučujeme opakovaně používat.

T-E-O je vyroben unikátní kombinaci přírodních olejů, tepelně upravených minerálních solí, vody  a esenciálního oleje levandule.  Tato kombinace vytváří na ošetřovaných plochách jemný mikrofilm, který plochy dlouhodobě chrání. Díky přírodním saponinům a tenzidům i před bílkovinovým znečištěním.  Vůně esenciálního oleje levandule navodí příjemnou a uklidňující atmosféru domova. Zakoupit můžete i mini balení antibakteriálního tonika na ruce v malém, praktickém balení do kabelky.

„Z lásky k příští generaci“ přispějme společně k zachování přírody…    

Speciální akce: T-E-O DNY!

Od 18. do 20. 9. 2020 můžete T-E-O zakoupit na www.t-e-o.cz s 20% slevou a k nákupu navíc získáte stylovou „síťovku“ z kvalitní bio bavlny jako DÁREK.