Hod kostkou o lásku

Pandora uvádí svou osmou limitovanou edici, sběratelské přívěsky na počest 20. narozenin ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments.

V průběhu roku 2020 si společnost Pandora připomíná klíčový okamžik své historie a slaví 20 let, během nichž nadšené obdivovatelky této značky zachycovaly své příběhy pomocí ikonického náramku s přívěsky. Náramek s přívěsky Pandora Moments, proslavený po celém světě a milovaný sběrateli i sběratelkami jako způsob vyjádření lásky a hodnot prostřednictvím šperků, byl poprvé uveden v roce 2000. Každý měsíc v roce 2020 spatří světlo světa a bude znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými předměty. Každý měsíc v roce 2020 spatří světlo světa a bude znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými předměty.

Dejte lásce šanci

V srpnu znovu uvádíme na trh naše originální přívěsky Pandora: korálek Kostka lásky, na jedné straně zdobený reliéfem ve tvaru srdce ze 14 kt zlata a na dalších třech stranách jsou vyryta tři slova: „I“, „Love“ a „You“. Přestože je tento přívěsek ve tvaru korálku jen další variací na téma lásky, symbolizuje poznání, že láska je někdy šťastná náhoda, a připomíná nám všem, abychom šanci na lásku využili, kdykoli je to možné Přívěsek Kostka lásky Pandora z limitované edice 2020 ze stříbra bude uveden 20. srpna a bude nabízen online i ve vybraných prodejnách po celém světě, a to ve velmi omezeném počtu. Každý přívěsek je označen puncem* ke 20 letům existence přívěsků Pandora na trhu a je dodáván s certifikátem, který připomíná toto slavné výročí.

#Pandora20