Tvůrci Fleru džínovinou z vybaví celý šatník

Džínovina se řadí mezi klasické materiály, a ne náhodou má své místo téměř v každém šatníku. Její přednosti jsou jasné: ležérní look, snadná kombinovatelnost, odolnost, a přitom prodyšnost, nakonec i její dostupnost. Na internetovém tržišti Fler si můžete vybrat z mnoha džínových výrobků od českých i slovenských tvůrců a přesvědčit se, že tato látka rozhodně nepatří jen na kalhoty.

Nejsou to jen kalhoty

Důvodů, proč je džínová móda tak rozšířená napříč styly i věkovými skupinami, je více, ale ten hlavní asi intuitivně vnímá každý: je praktická, casual a málokdy s ní šlápnete vedle. A její modré odstíny, od tmavé indigo až po světlounkou nebeskou jsou jednoduše krásné. Proto by byla škoda použít ji jen na džíny. Třeba tato asymetrická sukně je mnohem víc „wow“ než džíny, ne?

Denimová sukně, zn. Zuzana Veselá, na Fler.cz za 2900 Kč.

Doplňky z džínoviny i starých jeansů

Džínovina má ale mnohem víc využití než jen na oblečení. Vypadá skvěle i na doplňcích jako jsou nejrůznější kabelky, tašky, ale třeba i motýlky.

RiTa - Love Jeans, zn. Nielia, na Fler.cz za 370 Kč.

Jeansový motýlek s korkovým středem, zn. Papilónek, na Fler.cz 399 Kč.

Džínovina díky své odolnosti láká k opětovnému využití - upcyklaci. Tak například praktické velké kapsy klasických kalhot dodávají osobitý vzhled a neméně důležitou užitečnost džínové kabelce.

KABELA riflová, zn. EVE chic, na Fler.cz za 799 Kč.