Rakouská značka Högl slaví a rozdává dárky!

Již 85 let několik generací majitelů rakouské mezinárodně úspěšné značky kvalitní obuvi spojuje smysl pro aktuální trendy s maximálním pohodlím při nošení a vytváří tak jedinečný životní styl a pocit z každého vašeho kroku. Högl se zaslouženě pyšní tou nejkvalitnější dámskou obuví. Tradice, řemeslo, ale také inovace a vášeň pro detail jsou klíčovými vlastnostmi, díky nimž slaví značka úspěchy po celém světě. Stejně je tomu tak i v České republice, kde můžeme modely rakouského obuvníka nakoupit již 10 let.  A to v obchodech Na Příkopě a v obchodním centru Westfield Chodov.

Oslava 10. narozenin se bude konat exkluzivně v obchodě Na Příkopě 10. 9. 2020, kde mohou zákaznice po celý den nakoupit již z podzimní kolekce Högl, a navíc ke každému nákupu obdrží dárek!

Letošní podzim oslaví Högl ve stylu 70. let kolekcí, jež vzdává hold generaci sebevědomých, atraktivních a ikonických žen, "Grande Dames", které zosobňovaly svobodu, individualitu a ženskost.
Nová kolekce má své kořeny ve světě vášně, smyslné ženskosti a neomezené elegance. Vyzařuje vznešeného ducha definovaného touhou po dobrodružství a luxusu, svůdným sebevědomím a osvobozením od starých konvencí.

Retro tenisky

Dámské retro tenisky z nové kolekce značky Högl připomínají modely, které nosily všechny sportovní legendy. Tvar, barva a materiál dohromady vytváří nezaměnitelný charakteristický vzhled 70. let. Dalším stylovým prvkem je zlaté sériové číslo umístěné na okraji paty.

Moderní odkaz

V kategorii městské obuvi se stávají středem pozornosti klasické boty přepracované stylovými vzory a odstíny. Inspirací se stala sebevědomá ženskost 70. let. Barevné ladění se pohybuje mezi hořčičnou žlutou, olivově zelenou a třešňovou červenou, které vytváří kontrast a přirozený hřejivý efekt. Dekorativní zlaté přezky pak přidávají celé linii punc luxusu a nezaměnitelného spojení se značkou.

Obuv Högl pro podzim/zimu 2020 se nese v nezaměnitelném inovativním duchu, se silným důrazem na vše, co je cool a moderní. Módní návrháři značky vytvořili jedinečné každodenní kousky s tvary a odstíny inspirovanými 70. lety. Kolekce je navíc obohacena o linii s tématem „zimní sporty“, která přináší moderní interpretaci vintage stylu také funkční zimní obuvi.   

Neformálnost v novém kabátě

Tato část kolekce předvádí novou generaci dámské obuvi pro každodenní nošení. Mokasíny, lodičky na vysokém podpatku a kotníkové boty byly inspirovány londýnským stylem z 60. a 70. let. Pánské tvary doplňují retro ženské detaily. Lesklá lakovaná kůže vytváří v kombinaci s krokodýlím reliéfem a zlatými ozdobnými prvky nečekaně moderní vzhled.

Více informací: www.hoegl.com