Pandora připravuje kolekci šperků Star WarsTM

Pandora potvrdila spolupráci se společností Lucasfilm a už v říjnu se představí šperky inspirované ikonickou franšízou Star WarsTM.

Společně uvedou na trh kolekce šperků inspirovaných filmovou sérií Star WarsTM a přesně 1. října se na pultech prodejen Pandora po celém světě objeví očekávaná řada šperků Pandora, která se skládá z náramku, přívěsků a sběratelského předmětu a ztvárňuje oblíbené postavy a symboly Star Wars.

„Je pro nás velkou ctí, že můžeme Star Wars oživit v našich špercích,“ uvedl Stephen Fairchild, kreativní ředitel společnosti Pandora. „Galaxie Star Wars je naplněna neobyčejnou fantazií, detailně prokreslenými hrdiny a dalšími bytostmi a v neposlední řadě neuvěřitelnými dobrodružstvími – což je naprosté souznění se značkou Pandora. Největší radost máme tehdy, když můžeme našim věrným zákazníkům pomoci přenést se do jejich oblíbených příběhů a světů. Proto se nemůžeme dočkat, až uvidíme, jak těmito umělecky vytříbenými stylovými doplňky vyjádří své nadšení.“

Návrháři společnosti Pandora intenzivně spolupracovali při tvorbě kolekce se společností Lucasfilm, aby zajistili, že bude zvažován každý prvek detailního díla. Výsledkem jsou stylově jednotné šperky, ideální pro fanoušky Star Wars, aby mohli předvést svět, který vyznávají.