Jednorázové přírodní masky 7th Heaven jsou hydratační jistotou, kterou musíte mít

Dostatečná hydratace je v letních měsících pro pleť nezbytná, jinak by ztratila svoji pružnost, zhrubla by, působila unaveně a rychleji by stárla. Žhavé paprsky, klimatizace v autě, UV záření, koupání v chlorované a slané vodě či oxidační stres pleť dráždí a dehydratují. Recept na opětovnou svěžest, pružnost a zářivost je jednoduchý: dostatečný pitný režim, hydratační krémy a séra. Je vhodné také používat jemnější čistící kosmetiku, aby se pokožka nevysušovala. V letních měsících oceníte v kabelce osvěživé hydratační spreje tzv. místy, které můžete použít kdykoliv i přes make-up. Naprostou nutností péče o pleť jsou ale hydratační masky, které jsou skvělým beauty rituálem pro krásnou a mladou pleť, prevenci problémů a stárnutí, i jako intenzivní kúra nebo SOS pomocník. Měly by být používány pravidelně. Nezapomeňte si je tedy přibalit na dovolenou a užijte si chvilky zkrášlující relaxace. Hydratační jednorázové masky oceníte po cestě v letadle nebo po slunění. Nezaberou místo a nakopnou vaši krásu.  

Vybrali jsme pro vás několik typů jednorázových přírodních hydratačních masek 7th Heaven, bez kterých se letos v létě neobejdete. Vaši pleť dokonale hydratují, vyživí a vyčistí, rozzáří i omladí. Vybrat si můžete typ masky podle svých preferencí: slupovací, jílovou nebo ubrouskovou. Kromě toho, že uvidíte okamžitý efekt, užijete si i relaxační zážitek opojné vůně, která vás přenese do exotického ráje nebo se ponoříte do opojné vůně ovoce či květin. Určitě u masek 7th Heaven oceníte i veganské složení a zodpovědný environmentálně šetrný výrobní proces bez testování na zvířatech.

 

Horké letní tipy na masky, které vás podrží a zaručí svěží, zářící, hydratovanou pleť:

Růžová hydratační kyslíková maska je novinkou 7th Heaven. Ubrousek ve tvaru masky je napuštěný směsí z grapefruitu, malin a kyslíku, která začne na vzduchu bublat a pěnit. Výživný koktejl vitamínů a dalších složek tak díky kyslíku prostoupí hluboko do pórů, odkud odstraní nečistoty a přebytečný kožní maz. Pokožku zároveň intenzivně hydratuje a dodá jí svěží vzhled. Jadérka grapefruitu obsahují přírodní antibiotikum. Léčí akné, ekzémy i lupénku, zklidňují alergie. Extrakt z grapefruitu má blahodárný efekt pro zralou pleť. Ovocná vůně grapefruitu a malin má relaxační účinky a zbavuje stresu. Tato maska, která je vhodná pro všechny typy pleti i věkové kategorie, zaručuje úžasný osvěžující zážitek a zářící vyhlazenou pleť.

Jílová pleťová maska s protizánětlivou a zklidňující matchou, hydratačními chia semínky a čistícími semínky moringa z kolekce 7th Heaven Superfood je vhodná i pro citlivou pleť, kterou okamžitě rozzáří. Elixír superpotravin krásně voní a pleť zanechá jemnou a hydratovanou. Maska je ideálním SOS pomocníkem pro sluncem podrážděnou pokožku nebo po pobytu v prašném či větrném prostředí.

7th Heaven kokosová slupovací maska s jílem obsahuje vysoce hydratační kokosový olej a zklidňující mořskou řasu. Díky jílu má maska i vynikající hloubkové čistící schopnosti. Směs těchto ingrediencí dodá vaší pleti potřebnou dávku hydratace, očisty, výživy a minerálů. Maska má gelovou konzistenci, která na obličeji zaschne a lehce se paksloupne, čímž jemně odstraní nečistoty a odumřelé buňky. Po nanesení masky si dopřejte cca 20 minut intenzivní relaxace. Zavřete oči a vůně kokosu vás přenese do exotických destinací.    

Krémová jahodová maska s aloe vera a vanilkou představuje pro pleť voňavý hydratační balzám. Jahody jsou bohaté na hydroxykyseliny, které pleť jemně exfoliují a zanechají sametově hladkou. Aloe vera je tisíce let známý kosmetický zázrak, jehož benefity využívala již Kleopatra. Je bohatá na antioxidanty, které potlačují stárnutí a pleť vypínají. Zároveň aloe vera bohatě hydratuje, aniž by zanechávala na pokožce mastný film. Proto je tato maska ideální pro kombinovanou a suchou pokožku, ale i mastnější pleť, kterou jemně vyčistí, vyživí, hydratuje a tonizuje.

Dvoudílná detoxikační hydrogelová maska z prémiové řady
7th Heaven Renew You je určena pro zralejší pleť, kterou viditelně hydratuje a omlazuje. Její složení je přírodní. Aktivní uhlí čistí a minimalizuje póry, výtažky ze sedmi bobulových plodů dodávají pleti antioxidanty, vitamíny a minerály. Zelený čaj redukuje volné radikály způsobující stárnutí pleti a má i protizánětlivý efekt. Maska minimalizuje póry, pleť hloubkově hydratuje a pomáhá potlačit známky stárnutí. Výsledkem je svěží, vyhlazená a zářivá pleť. Doporučuje se pravidelné použití jedenkrát týdně, ale pro rychlé zlepšení stavu pleti ji lze použít i denně jako desetidenní intenzivní kúra.

Masky 7th Heaven jsou k zakoupení v síti drogerií DM, Rossmann, Teta nebo na www.pre-wo.cz