Dopřejte pokožce péči, kterou si zaslouží

Indulona zpevňující

Indulona zpevňující krém na ruce a nehty poskytuje pokožce intenzivní péči, posiluje suché a lámavé nehty. Obsahuje bambucké máslo a arganový olej, který pozitivně působí na pružnost nehtů a strukturu kůže. Výtažek z levandule dodává rukám hydrataci a sametovou hebkost.

Cena: 49, 90 Kč/50 ml

Odličovač očí a rtů ASTRID

Dvoufázový odličovač očí a rtů Astrid Aqua Biotic účinně a zároveň šetrně odstraňuje voděodolný make-up a jemně pečuje o citlivé okolí očí a rtů.  Složení obohacené o kyselinu hyalurovnou a mandlový olej napomáhá v pleti udržet přirozenou úroveň hydratace a zanechává ji dokonale čistou, hladkou a chráněnou. Obsažená prebiotika pečují o mikroflóru pokožky a podporují její zdravou vyváženost a jas.

Cena: 79,90 Kč/125 ml

Čistící pleťová mléka ASTRID

Jsou prvním krokem v čištění pleti a z pleti odstraňují zejména odolné a hrubší nečistoty. V řadě Astrid Aqua Biotic je naleznete ve variantě pro normální a smíšenou pleť s vitaminem E nebo pro pleť suchou a citlivou s ošetřujícím D-panthenolem.

Cena: 79,90 Kč/200 ml

Micelární voda pro normální a smíšenou pleť BIOTEN

  • pro normální a smíšenou pleť
  • s prebiotiky a 100 % přírodní kdoulí
  • odstraní nečistoty a make-up
  • pomáhá ke zmírnění alergických reakcí

Bioten micelární voda je speciálně navržena pro normální až smíšenou pleť. Složení obsahující prebiotika a 100 % přírodní kdouli dokonale ošetří vaši pleť a zbaví jí nečistot a make-upu. Micelární voda účinně odličuje obličej, oči i rty a pomáhá také ke zmírnění alergických reakcí.

Cena: 149,90 Kč / 400 ml