KEJKSY Los Křupos pro silné svaly a pevné kosti aneb křupavá, chutná a vydatná svačinka

Objevte novinku na našem trhu, speciální nutričně vyvážený slaný proteinový snack, KEJKSY Los Křupos pro silné svaly a pevné kosti a vychutnejte si lahodné, zdravé a výživné mlsání, nejen během léta. České KEJKSY Los Křupos, které jsou naprostou stylovou novinkou, dodají našemu organismu vysokou dávku rostlinných proteinů, vlákniny i esenciálních aminokyselin podporujících pevnost kostí a budování svalů. Obsahují originální mix pšeničného, rýžového a hrachového proteinu, obsahují 18 % rostlinných proteinů. Obsahují také dietní prebiotickou kukuřičnou vlákninu podporující zdravé trávení a symbiotickou střevní mikroflóru, obsahují bylinky jako jsou koriandr a medvědí česnek, karotenoidy a sušené plody rajčat. KEJKSY tak účinně posilují svaly a zpevňují kosti, skvěle zasytí, jsou lehce stravitelné a podporují štíhlou linii i sportovní výkon. Zároveň 100 % respektují principy vyvážené a zdravé stravy a díky jejich optimálnímu složení jsou dokonce nutričně schválenou školní svačinkou s pozitivními účinky na rostoucí organismus, pomáhají při učení a soustředění ve škole i v práci, představují vyvážený a kvalitní zdroj energie pro všechny sportovní aktivity.

Bez obav je navíc mohou konzumovat i těhotné a kojící ženy, vegani, vegetariáni i diabetici. Neobsahují barviva, aromata, alergeny a konzervanty, mají nízký obsah soli a nasycených tuků, jsou bez přidaného cukru i bez vysokých dávek koření. Příjemným bonusem je fakt, že jsou vyrobeny pouze z kvalitativně kontrolovaných surovin vypěstovaných v ČR a EU. Jsou vyráběny unikátní technologií tvarování a zdravého šetrného pečení přímo v České republice, uprostřed čisté přírody Jeseníků. Jsou tak ideální zdravou svačinkou pro celou rodinu, na výlety, dovolené, pro cestování s dětmi, ale i pro mlsání doma nebo rychlé zahnání hladu a chuti na něco dobrého, slaného. Díky svému složení se KEJKSY doporučují jako součást diet a redukčních stravovacích režimů. K tomu všemu navíc opravdu chutnají, tak, že si je zamilují děti i dospělí!

Výhodně k dostání ve značkovém e-shopu www.loskrupos.cz (v Zápisníku najdete zajímavý slevový kupón, po registraci automaticky obdržíte věrnostní slevu, slevový kupón a věrnostní slevu lze sčítat)
Výrobce:

LOS KŘUPOS, FYTOPHARMA spol. s r.o.

Cena:

25 Kč / 35 g svačina do školy

37 Kč / 50 g svačina do práce

138 Kč / 250 g EKOlogický obal bez plastů, EKOnomické balení, volně sypané

239 Kč / 420 g FAMILY balení, 12 sáčku po 35 g