Oleje Melvita by neměly chybět ve vaší každodenní péči o pokožku

Péče o pokožku je nezbytností v jakémkoli věku, ale platí pravidlo, že s přibývajícími roky se stává naprosto nezbytnou! Unikátní kombinace vysoce výživných olejů a dalších blahodárných složek dělají z olejů Melvita L'Or Rose a Melvita Extraordinary přípravky, které by neměly chybět ve vaší kosmetické výbavě.

Melvita Extraordinary pro zdravou pleť a hebké vlasy

Pleť obličeje si za všech okolností zaslouží svědomitou péči. Je pro ni důležitá hlavně hydratace a zpomalení procesu stárnutí. Organický suchý olej Melvita Extraordinary, který je kromě tváře možné použít i na tělo a vlasy, se dokáže postarat o obojí, a ještě o pár věcí navíc.

Obsahuje totiž pět jedinečných olejů:

  • Marocký arganový olej snižuje již probíhající projevy stárnutí a ty nové zpomaluje. Krom toho pokožku vyživuje, pomáhá jí v regeneraci a zároveň ji chrání před ataky toxinů zvenčí.
  • Kendi olej, získaný z indonéského tungovníku, je známý svými nepřekonatelnými antioxidačními vlastnostmi. Zároveň tento unikátní olej hydratuje pleť do hloubky.
  • Buriti olej, ze stejnojmenné brazilské palmy, zanechává pleť pružnou a také zpevňuje kontury obličeje, jež se s přibývajícím věkem uvolňují.
  • Peruánský inchi olej stojí za lepší regenerací, hloubkovou výživou a také za zjemněním pokožky, které je patrné už po první aplikaci.
  • Amazonský pracaxi olej je v přípravku především kvůli péči o vlasy. Ty totiž zanechává odolné, silné a lesklé. I na pleť obličeje a pokožku celého těla má však vysloveně blahodárné účinky. Prokazatelně pomáhá urychlovat regeneraci pokožky, a to například i v případě jizev nebo jiných nedokonalostí.

Díky zcela jedinečnému složení zůstává po aplikaci oleje pokožka zdravě jemná a vlasy vyživené, chráněné a hedvábně lesklé. Olej má navíc zcela unikátní okouzlující vůni.

Doporučená cena: 100 ml/749 Kč

Melvita L'Or Rose pro jemnější pokožku bez celulitidy

Zbavit se celulitidy není vůbec jednoduché. Vedle pravidelného pohybu a zdravého životního stylu je v boji s ní nesmírně důležitá i systematická péče o pokožku. Ta by měla zahrnovat jednak peelingové nebo masážní prostředky, které v kůži nastartují regenerační procesy, a také kvalitní pečující přípravky, plné výživných látek.

Melvita L'Or Rose super-activated firming oil je k tomuto účelu přesně stvořený. Super aktivní je proto, že obsahuje vysokou koncentraci výtažků z bobulí růžového pepře, jež jsou značně účinné v boji s podkožním tukem a pomerančovou kůží.

Krom toho se tento růžový olej postará o:

  • viditelně hladší pokožku
  • zpevnění uvolněných linií
  • úžasnou vůni

Olej má unikátní složení, díky němuž nezanechává na kůži mastný film, a ihned po jeho nanesení je tak možné se obléknout. Pravidelná aplikace oleje dvakrát denně, alespoň po dobu jednoho měsíce, vede ke znatelně hladší, pevnější a vyživenější pokožce.

Doporučená cena: 100 ml/879 Kč

Produkty značky Melvita jsou exkluzivně v prodeji v síti parfumerií Douglas.