Batoh YENKEE Nomad je odolný proti vodě, má ochranné prvky a zámek TSA

Batoh YENKEE Nomad je skvělým, navíc bezpečným denním zavazadlem do města. Ochrana proti prořezání či odolnost proti vodě dělají z Nomadu spolehlivé řešení pro všechny cestovatele i pro ty, pro které se stal batoh každodenním společníkem. O bezpečí cenností se stará certifikovaný zámek TSA. Na batohu jsou navíc skryté kapsy, které šikovně vyřeší, kam např. schovat peněženku. Uvnitř se nachází inteligentní rozmístění kapes pro notebook a tablet. Používání také zpříjemní integrovaný USB konektor, kterým lze propojit powerbanku uvnitř batohu.

Odolnost hraje v případě Nomadu prim. Výrobce myslel na stále vzrůstající krádeže v hromadných dopravních prostředcích, a tak je batoh odolný proti rozříznutí např. nožem. „Přeplněná místa poskytují výborné krytí různým zlodějům. V YENKEE to moc dobře víme, a proto je náš batoh nejen odolný, ale hlavně má skryté kapsy, do kterých si můžete schovat cennosti. Případnému kapsáři to značně ztíží možnou krádež,“ dodává Patrik Kočvara, business unit manager YENKEE.

Stále na cestách

Notebook stále s sebou. Takto by se dal popsat běžný pracovní den spousty lidí. Počasí však ne vždy přeje tomu, abychom bezpečně mohli přenášet drahou elektroniku. Batoh proto disponuje vodoodpudivým povrchem, který zabezpečí v suchu a bezpečí veškerou elektroniku od notebooku po tablet. K již bezproblémovému cestování s batohem také nahrávají ergonomicky řešený design Nomadu. Polstrované popruhy zajistí pohodlí i při přenášení těžkých předmětů. „Batoh má také pevná záda, které dozajista ocení všichni, kteří chtějí ulevit své páteři,“ doplňuje Kočvara.

Na letišti jako doma

V YENKEE mysleli i na cestující do zahraničí. Na těle batohu je praktický úchyt na madlo kufru, díky kterému lze batoh bezpečně připoutat ke kufru. „Poslední dobou je trendem v cestování kombinace malého kufru na kolečkách a normální batohu. Se šikovným úchytem nemusíte batoh pokládat na zem, ale mít ho pohodlně na kufru,“ upřesňuje Kočvara. V YENKEE věří, že toto jistě ocení ti, kteří často létají na služební cesty do ciziny. Pro ně má navíc batoh ještě jeden benefit. Jedná se o certifikovaný zámek TSA, který spolehlivě zabezpečí Nomad pomocí číselného kódu.

Městský živočich

Město je přirozeným prostředím pro batoh Nomad. Jeho vzhled vhodně doplní jak manažera, tak i vysokoškoláka, a zároveň jim díky designovým reflexním prvkům zajistí viditelnost pro řidiče v noci. Vnitřek rovněž nezůstal opomenut. Inteligentní rozmístění kapes v červené barvě potěší všechny majitele notebooku a tabletů. Veškerou elektroniku lze bezpečně umístit do polstrovaných kapes, které zajistí ochranu proti otřesům a poškrábání. Chytré řešení batohu doplňuje integrovaný nabíjecí USB konektor, který lze jednoduše propojit s powerbankou uvnitř batohu.

Batoh YENKEE Nomad získává také spoustu ocenění. Poměr ceny a výkonu je pro tento batoh příznačný. Renomovaný IT časopis Computer ocenil Nomad jako vítěze testu ve srovnání mezi šestnácti různými batohy. Redakce ocenila kvalitní materiály a zpracování nejvyšší možnou známkou, stejně tak jako ochranu.