Andrea Růžičková navrhla módní kolekci pro celou rodinu

Herečka a fotografka Andrea Růžičková se spojila s českou módní značkou Tedys a navrhla pro ně originální kolekci #nARuby. Značka se zaměřuje na šití totožných oděvů pro rodiče a jejich děti. Známá herečka pojala výzvu po svém a vznikla tak série bavlněných modelů. Jako první z jejího návrhu vznikly jarní čepice, dále domácí obleky, jednoduché tričko s šátkem, sukně a šaty.

Je známo, že rodina Růžičků je tvůrčí. Kolekce #nARuby vznikla ve spolupráci s herečkou Andreou Růžičkovou a vyvíjela se postupně dle potřeb a počasí, ale významně se také na podobě kolekce podepsala pandemie koronaviru. ,,Základním prvkem pro mě a mou rodinu je vždy pohodlí. Proto kousky z této kolekce jsou maximálně příjemné a můžete v nich stylově na schůzku nebo jen odpočívat doma. Název #nARuby jsme zvolili, jelikož celý svět je tak trochu naruby. A tak jsme symbolicky oblečení navrhli jakoby obráceně," říká Andrea Růžičková.

V originální kolekci naleznete lehké jednobarevné modely, kterými jsou jarní čepice, dále volnočasové outfity složené z mikinotrika s nápisem #jsmevtomspolu a šortky. To vše v šedé a mint barvě. Oversize bílé tričko se švem přes celá záda si zamilujete, a navíc k němu dostanete jako dárek multifunkční šedý šátek vhodný jako ochrana úst, dále jako doplněk na krk nebo poslouží jako čelenka do vlasů. Sukně s kapsami v červeném, starorůžovém nebo šedém odstínu se k triku skvěle hodí. Posledním modelem jsou chic šaty v jemné pudrové a šedé barvě. Veškeré kousky jsou ušity z příjemné bavlny. Celou kolekci naleznete zde: https://www.tedys.cz/-naruby/.

Příběh Tedy's se začal psát před 3 lety. „Toužila jsem být stylově sladěná se svým synem, abych mu byla zase o kousek blíže, ale trh nenabízel nic, co by mě oslovilo a najednou manžel vyslovil. Když něco chceš, udělej si to sama. A tak jsem se do toho pustila,“ říká zakladatelka značky Darina Šťastná. Měla jsem vizi, ale neměla k sobě někoho, kdo by moje návrhy dokázal převést do reality. Najít zkušenou švadlenu není jednoduché. Ale já takovou našla. Laďka pro Vás všechny návrhy s láskou realizuje. Jako maminka dvou dcer sama ví, že oblečení by mělo být především praktické. Každá objednávka je pro nás takovým malým příběhem. Naší hlavní odměnou jsou fotky, které nám maminky zasílají a pocit, že jsme součástí nejdůležitějších dní v jejich životě. Móda Tedy's je ideální na svatby, křtiny, narozeniny, vítání občánků, ale samozřejmě, a především i na běžné nošení.

E-shop: www.tedys.cz