Suntribe: Dokáže ochránit pokožku před sluncem, navíc nezatěžuje přírodu!

Pobyt na sluníčku je pro lidský organismus nesmírně důležitý, ale také velmi rizikový, pokud se správě nechráníte. Díky slunečním paprskům získává aše tělo vitamin D, který je nezbytný pro zdravé svaly, kosti, zuby a také pro správné fungování srdce, mozku či imunitního systému. Vitamín D hraje důležitou roli především ve vývoji dětí a jeho dostatek zajišťuje správný růst a vývoj. Zároveň je tu ale riziko vzniku kožních onemocnění, které s pobytem na slunci přímo souvisí. V nejhorších případech se může vyskytnout i rakovina kůže.

Jediným řešením, jak získat dostatek vitamínu D a současně nevystavit své tělo nebezpečí, tedy je kvalitní opalovací kosmetika. A nemusí se nutně jednat o syntetické přípravky, jež sice pokožku dokonale chrání před sluncem, současně ale celý organismus zatěžují látkami, které jsou pro něj zcela nepřirozené, o znečišťování oceánu a přírody ani nemluvě.

Aby však bio opalovací přípravky skutečně fungovaly a poskytovaly pokožce dostatečnou ochranu, musí mít faktor vyšší než SPF 15 a zároveň je důležité dodržet postup při jejich nanášení, tedy aplikovat je v dostatečném množství a aplikaci dle potřeb opakovat. Jedna vrstva ráno pro celý den na pláži totiž rozhodně nestačí.

Opalovací kosmetika Suntribe je přesně taková - přírodní a s dostatečnou ochranou. Navíc si u ní můžete být jisti, že:

  • obsahuje 100 % přírodních složek, z nichž většina je navíc v bio kvalitě.
  • o SPF ochranu se starají minerální částice oxidu zinečnatého, který je dle výzkumů nejbezpečnější UV filtr nejen pro zdraví lidí, ale také korálů a dalšího podmořského života.
  • neobsahuje žádné parabeny, alkohol, konzervanty, parfemace ani žádné jiné pro organismus toxické látky, které se v běžných opalovacích přípravcích využívají
  • bude pečovat o vaši pokožku, protože obsahuje bambucké máslo.
  • pro její uchování jsou vždy využity ekologické obaly.
  • je opravdu vyrobena v EU.

Suntribe přírodní krém na opalování SPF 30

Suntribe je opalovací krém s nejvyšším hodnocením v EWG databázi. Obsažené non-nanočástice oxidu zinečnatého se starají o ochranu před škodlivými UVA i UVB paprsky, zatímco kokosový olej, kakaové a bambucké máslo pečují o pokožku a hydratují ji. Krém je voděodolný, a také hypoalergenní s obsahem čistě přírodní vůně kokosu a kakaa. Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.

Obsah: 100 ml
Cena: 645 Kč

Suntribe dětský přírodní krém na opalování s vanilkou SPF 30

Jde o jemný krém s pečujícím složením, vědecky ověřenou ochranou proti UV záření a přírodní vanilkovou vůní. Je přirozeně hypoalergenní, nepálí, když se dostane do očí nebo úst a zůstává na pokožce i po koupání. Je vhodný pro děti od 6 měsíců a také pro všechny s velmi citlivou pokožkou.

Obsah: 100 ml
Cena: 645 Kč

Suntribe přírodní balzám po opalování eukalyptus a jojoba

Balzám po opalování je stejně důležitý jako opalovací krém, poskytne totiž pokožce hloubkovou regeneraci tolik potřebnou po intenzivním slunění. Suntribe obsahuje bambucké máslo, které pokožku hydratuje, jojobový olej, jež stojí za regenerací a také eukalyptus, mátu peprnou a tamanový olej pro okamžité zklidnění pokožky a pro jedinečnou svěží vůni.

Obsah: 100 ml
Cena: 510 Kč

Produkty Suntribe seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i spoustu produktů, které doslova hýčkají všechny ženy.